SVE OČI SU BILE USMERENE KA NOVOM SADU: Uskršnje takmičenje iznedrilo prvog vladara "srpske Atine"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo je bilo u "srpskoj Atini".

SVE OČI SU BILE USMERENE KA NOVOM SADU: Uskršnje takmičenje iznedrilo prvog vladara "srpske Atine"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

U poslednjih osam prvenstvenih duela fudbaleri RFK Novog Sada 1921 zabeležili su svega jedan trijumf uz tri remija i četiri poraza, ali i pored navedenog popularni "kanarinci" su uspeli da izbore plasman u plej-of fazu Prve lige Srbije i u narednih sedam mečeva će pokušati da stignu do baraža za popunu elitnog ranga srpskog fudbala.

 

U predvečerje najvećeg hrišćanskog praznika Novosađani su na stadionu "Kralj Petar I" odigrali "samo" nerešeno sa ekipom Rada rezultatom 0:0, ali navedeno ostvarenje nije poremetilo lepo uskršnje raspoloženje.

Uskrs 2023. godine doneo je u prostorijama RFK Novog Sad 1921 i prvi turnir u tucanju jajima koji je okupio momke iz mlađih klupskih kategorija, kao i prvotimce Božidara Blagojevića i Vojislava Balabanovića.

 

Bilo je to veoma zabavno i uzbudljivo takmičenje! Na kraju je samo jedan takmičar uspeo da se domogne titule Uskršnjeg pobednika, a to je ovaj put bio Vanja Pivnički iz kategorije mlađih petlića. Vanja je pokazao bolju veštinu od svojih drugara i saigrača, a kao pobednik je osvojio dres kluba.

 

 

Vanja će počasnu titulu nositi do naredne godine kada će se održati novo takmičenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading