FANOVI U ŠOKU! Ronaldo OTKRIO - Evo zbog čega LAKIRA nokte na nogama!

Autor:

Sport

18.04.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski fudbaler iznenadio je svoje fanove širom sveta.

FANOVI U ŠOKU! Ronaldo OTKRIO - Evo zbog čega LAKIRA nokte na nogama!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo nedavno je objavio fotografiju iz saune, na kojoj se vide njegovi nalakirani nokti.

Ova slika izazvala je lavinu rasprave na društvenim mrežama, a pogotovo u fudbalskom svetu, jer se jedan od najboljih fudbalera u istoriji ponovo odlučio da pokaže kako ima lak na noktima!

Prema objašenjenju koje je pustio nemački "Bild", Ronaldo je to učinio iz praktičnih razloga.

Preciznije, nanošenje zaštitnog sloja laka smanjuje šanse za gljivice i bakterije, a vrlo dobro je poznato koliko Kristijano daje značaj održavanju maksimalne fizičke pripremljenosti.

 

 

Portugalac koji je nedavno prešao u Saudijskoj Arabiji, bori se sa Al Nasrom za šampionsku titulu, a njegova ekipa kaska tri boda za liderom Al Itihadom. Ova ekipa je odnedavno i bez trenera, pošto je Rudi Garsija "digao sidro".

Problem Ronaldu predstavlja i činjenica da je španska glumica Jola Berokal navodno priznala da je bila sa njim pre Georgine, a korak dalje otišla je jedna blogerka koja je iznenadila javnost tvrdnjama da je imala odnose sa sjajnim napadačem dok je on bio u karantinu sa reprezentacijom Portugala.

Kristijano je, naravno, optužbe odlučno porekao, tvrdeći da se radi o izmišljotinama i lažima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading