ZAŠTO KUKAŠ? Ronaldo NASRNUO na Stojkovića, srpski golman mu nije ostao dužan!

Autor:

Sport

11.04.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se heroj Al Fejhe nakon što je "ukrotio" jednog od najboljih u istoriji fudbala.

ZAŠTO KUKAŠ? Ronaldo NASRNUO na Stojkovića, srpski golman mu nije ostao dužan!

Foto: Starsport

Vladimir Stojković, bivši golman Partizana i reprezentacije Srbije, uspeo je da sa svojom Al Fejhom odoli Al Nasru i ostane neporažen - 0:0.

Srpski čuvar mreže je imao nekoliko sjajnih intervencija, ali i verbalni sukob sa Kristijanom Ronaldom, kome nije ostao dužan.

Bila je situacija kod kornera za Al Nasr, prilikom “boksovanja” lopte mi je ušao u telo. Malo sam se “previjao”, pa me je upitao zašto kukam kad nije faul, ja sam rekao da jeste i na tome se završilo. Bilo je sve sportski, normalna situacija sa terena, bez zle krvi i ljutnje - objasnio je Stojković za "Telegraf", a potom se osvrnuo na podvig u vidu osvajanja boda protiv favorizovanog rivala.

 

 

- Radi se o jednom od najboljih timova u ligi, oni konstantno napadaju, ne staju. Već u trećem minutu su imali zicer, koji sam odbranio i posle toga su sve vreme napadali, ali je naša odbrana bila vrhunski postavljena. Udarci su se nizali, no, nisu uspeli da nas ugroze, jer smo bili izuzetno disciplinovani, bilo da napadaju po bodkovima ili kroz sredinu.

Srbin se prisetio dosadašnjih okršaja sa legendarnim Portugalcem.

Igrali smo prvi put kada sam branio boje Sportinga, a on Mančester junajteda, potom i četiri puta u nacionalnim timovima Srbije i Portugalije. Dao mi je jedan gol u pet mečeva i to upravo u toj prvoj utakmici. Ovoga puta sam, čini mi se, iako nismo pobedili, imao više uspeha, jer je Al Nasr jedan od najjačih timova u Aziji i osvajanje boda je zaista podvig - objasnio je Stojković, koji je u arapskom svetu sjajnim odbrana zaslužio nadimak "veliki Vladimir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading