DEVOJCI PUKLA CISTA, A LEKARI U BOLNICI GLEDAJU VIDEO NA JUTJUBU KAKO DA JE LEČE: Napad na doktore prošao BEZUSPEŠNO, svi ih pravdaju zbog ovoga (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.04.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada odemo u bolnicu verujemo lekarima i stručnjacima i pretpostavljamo da tačno znaju šta rade.

DEVOJCI PUKLA CISTA, A LEKARI U BOLNICI GLEDAJU VIDEO NA JUTJUBU KAKO DA JE LEČE: Napad na doktore prošao BEZUSPEŠNO, svi ih pravdaju zbog ovoga (VIDEO)

Foto: TikTok/ isabellely6

Doktori traže rešenje na Internetu

Kada je jedna žena otišla u hitnu pomoć, očekivala je da će je lečiti doktor, a ne neko koga je on pronašao na Jutjubu. Naime, Isabela je hitno prevezena u bolnicu zbog ciste na jajniku koja je pukla i iznenadila se kada je uhvatila dva doktora kako traže rešenje na računaru.

Dok je bila u bolnici, žena je otkrila da doktor i njegove kolege gledaju video na Jutjubu koji je postavio drugi medicinski stručnjak i nudi savete o tome kako lečiti cistu na jajniku. Devojka je to snimila, a onda i objavila na TikTok - u, a video je za čas postao viralan i prikupio je devet miliona pregleda. 

Nakon toga, u komentarima su se javili medicinski stručnjaci i objasnili da ovo nije neuobičajena pojava jer mnogi koriste Internet kako bi proverili podatke. 

Foto: TikTok/ isabellely6

Doktori traže rešenje na Internetu

- Ponekad koristimo Jutjub da se prisetimo kada se radi o nečemu što dugo nismo radili - pojasnio je jedan lekar. 

Čak i najbolji, uključujući doktorku Džouns koja ima milion pratilaca na TikTok - u, tvrdi da još uvek koriste Jutjub za medicinske savete. 

- Donela sam na svet stotine, ako ne i hiljade  beba i provela sam prošlu nedelju gledajući tehnike carskog reza. Uvek ima prostora za napredak - podelila je. 

Neki su se rugali činjenici da se pacijentima naplaćuje "nepristojan iznos", a leče ih putem Interneta. Prema najistaknutijem osiguranju u SAD - u, poseta hitnoj pomoći košta u proseku 2. 200 dolara.

Isabela je izjavila da joj nije smetalo to što je njen doktor koristio Jutjub da osveži pamćenje i da poštuje sve lekare. 

- Cenim sve lekare i medicinske sestre i razumem da oni nisu hodajuće enciklopedije. Ovaj TikTok bila je samo šala! - napisala je ona. 

Ostali korisnici su u saglasnosti sa njom. 

- Radije bih se lečio kod onoga ko je spreman priznati da nešto ne zna i zatraži drugo mišljenje ili pomoć - podelio je jedan korisnik, piše “Your Tango”. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading