UPLAŠIO SE: Srbi došli glave Kristijanu Ronaldu (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac od nemoći ušao u sukob sa nepoznatom osobom.

UPLAŠIO SE: Srbi došli glave Kristijanu Ronaldu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Al Nasra u 23. kolu prvenstva Saudijske Arabije nisu uspeli u gostima da pobede ekipu Al Fejhe koju sa klupe predvodi Vuk Rašović. Utakmica je završena bez golova, a klub iz Rijada uprkos inicijativi nije uspeo da pronađe put do gola Vladimira Stojkovića.

Kristijano Ronaldo je bio vidno iznerviran ishodom meča, i za sada nepoznatom osobom je ušao u verbalni sukob… Portugalac je u deset mečeva postigao 11 golova u prvenstvu Saudijske Arabije.

 

 

Al Nasr ima tri boda manje od lidera Al-Itihada koji je u nedelju uveče savladao Al Vehdu, dok je Al Fejha na 11. poziciji sa 25 bodova. Napadač domaće ekipe Milan Pavkov nije ulazio u igru.

Podsetimo, portugalska zvezda Kristijano Ronaldo potpisao je dvogodišnji ugovor sa Al Nasrom po kojem će rarađivati 200 miliona evra godišnje što je ubedljivo najveća plata u istoriji fudbala.

On će dres Al Nasra nositi do 2025. godine, a potom bi trebalo da bude ambasador Saudijske Arabije u narednih još pet godina i utiče na razvoj tamošnjeg fudbala kao i da bude zalog za pojedine tendere u organizaciji takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading