BLICKRIG "JORGANDŽIJA": Atletiko SRUŠIO Rajo Valjekano i približio se Realu! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf izabranika Dijega Simeonea.

BLICKRIG "JORGANDŽIJA": Atletiko SRUŠIO Rajo Valjekano i približio se Realu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Atletiko Madrid

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Rajo Valjekano 2:1 (2:0) u utakmici 28. kola španske Primere.

Gostima su bila potrebna svega dva minuta kako bi uspeli da zabeleže pobedu na ovom gostovanju. Mrežu domaće ekipe je načeo Nahuel Molina u 22. minutu, a samo dva minuta kasnije je na semaforu stajalo 0:2, kada je Manuel Hermoso duplirao prednost svog tima.

Na sledeći pogodak se čekalo sve do 85. minuta, kada je Fran Garsija vratio nadu svom timu da može do boda. Ipak, vremena za to nije bilo, pa su "jorgandžije" upisale novi trijumf. U prilog domaćinu nije išlo ni to što su od 62. imali igrača manje, kada je Florijan Ležen dobio crveni karton.

Posle ove pobede, Atletiko se i dalje nalazi na trećem mestu, ali sada sa 57 osvojenih bodova imaju samo dva manje u odnosu na Real Madrid, koji je trenutno drugoplasirani.

Sa druge strane, Rajo Valjekano je ostao deveti sa ukupno 37 bodova.

U sledećem kolu Atletiko će na svom terenu dočekati ekipu Almerije, a Rajo Valjekano će na svom terenu igrati protiv Osasune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading