ŠPANIJA PODRHTAVA: Legenda Reala PRELAZI u Barselonu?

Autor:

Sport

04.04.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bila jedna od krađa veka.

ŠPANIJA PODRHTAVA: Legenda Reala PRELAZI u Barselonu?

Foto: Tanjug/AP

U španskim medijima su se prethodnih dana pojavile glasine da će Marko Asensio, koji je član Real Madrida punih devet godina, na kraju sezone dres madridskog kluba zameniti dresom Barselone, što je izazvalo pravi "zemljotres" u toj zemlji.

Ipak, Asensio je demantovao da će na kraju sezone da nastavi karijeru u Barseloni, prenosi katalonski list "Sport".

Asensio ima ugovor sa Realom do 30. juna ove godine, a prema pisanju ovog medija, slavni Španac nijedne sekunde nije ni pomislio da pređe u redove najvećeg rivala, kao što su određeni mediji preneli.

- Asensio je priznao da mu nikada nije ni prošlo kroz glavu da potpiše ugovor sa Barselonom, pa čak i u slučaju da mu 'kraljevski klub' ne ponudi produženje saradnje na kraju sezone - navodi Sport i dodaje da fudbaler Reala ima ponudu da nastavi karijeru u jednom klubu u Premijer ligi.

Foto: Tanjug/AP

Marko Asensio u dresu Real Madrida

Asensio (27) je ponikao u Majorki, a član je Reala od 2014. godine. On je za madridski klub odigrao 270 utakmica i postigao je 57 golova. U dresu "los blankosa" je osvojio tri titule u La Ligi, tri Lige šampiona, tri Svetska klupska prvenstva, kao i dva puta Superkup Španije, odnosno dve titule u Superkupu Evrope.

Za reprezentaciju Španije nastupio je na 35 meča i dva puta se upisao u listu strelaca. Sa reprezentacijom je osvojio i srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading