POSLEDNJE OBRAĆANJE DONALDA TRAMPA PRE HAPŠENJA: Odmah ga optužite!

Autor:

Svet

04.04.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik oglasio se pre hapšenja koje se očekuje u Njujorku.

POSLEDNJE OBRAĆANJE DONALDA TRAMPA PRE HAPŠENJA: Odmah ga optužite!

Foto: Tanug/AP/Bryan Woolston

Nekadašnji predsednik SAD Donalda Tramp očekuje saslušanje i hapšenje nakon što ga je zvezda filmova za odrasle Stormi Danijels optužila da joj je dao novac da ćuti o njihovoj navodnoj aferi 2006. godine u toku izborne kampanje.

Mnoge ulice su zatvorene u Njujorku, a snažne policijske snage opkolile su Trampov toranj. Za danas je najavljen i veliki protest, na koji je pristalice i pozvao Donald Tramp, a policija je najavila da će hapsiti nasilne demonstrante.

Oglasio se na društvenim mrežama

Bivši predsednik Donald Tramp oglasio se na društvenim mrežama u ponedeljak kasno uveče, dan pre nego što će biti saslušan u njujorškoj sudnici, kako bi pozvao da se upravo okružni tužilac koji je podigao optužnicu protiv njega „odmah optuži“. Takođe je bio kritičan prema predsedniku Bajdenu.

U nekoliko postova, Tramp se osvrnuo na navodna curenja informacija iz kancelarije okružnog tužioca Alvina Brega i rekao da ona uništavaju njegovu reputaciju. Potom je ponudio „časno” rešenje – sam sebe optužio.

- Vau! Razne tačke optužnice i kompletne informacije o patetičnoj optužnici protiv mene procurele su upravo nezakonito od okružnog tužioca Brega - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

- Poznajem reportera i, nažalost, poznaje i njega. To znači da mora biti optužen odmah. Sada, ako želi zaista da počisti svoj ugled, uradiće časnu stvar i, kao okružni tužilac, samo optužiti. -

 

 

Tramp je prvi bivši američki predsednik koji će biti optužen. Optužbe protiv njega su nejasne jer je optužnica pod pečatom dok ne bude optužen.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading