TRAMP SKUPIO OGROMAN NOVAC NAKON NAVODA O OPTUŽNICI! Oglasili se advokati: On je osoba koja je beskonačno proganjana!

Autor:

Svet

01.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica je otkrila i da li će optužnica uticati na njegovu kandidaturu.

TRAMP SKUPIO OGROMAN NOVAC NAKON NAVODA O OPTUŽNICI! Oglasili se advokati: On je osoba koja je beskonačno proganjana!

Foto: Tanjug/AP/Evan Vucci

Nekadašnji predsednik Amerike Donald Tramp izjavio je da je za 24 sata prikupio čak miliona dolara kao podršku nakon što se pojavila vest o podizanju optužnice protiv njega. 

On je ovu cifru naveo u saopštenju za javnost, u kojem je ponovio tvrdnju da je žrtva političkog lova na veštice.

Trampovi advokati rekli su za Skaj njuz da je "spreman za borbu" dok se pripremaju za njegovo pojavljivanje pred sudom sledećeg utorka.

- Dobro mu ide. Izdržljiv je i jak i, naravno, nije srećan zbog vesti o optužnici. Ali spreman je da se bori, rekla bih - rekla je advokatica Alina Haba.

Detalji optužnice pod pečatom

- Vidimo selektivno krivično gonjenje. Vidimo osobu koja je beskonačno proganjana. Neće biti osude, tako da ne moram ni da pričam o tome. Predsednik Tramp će apsolutno nastaviti svoju kampanju za predsednika - dodala je ona.

Tramp mora da se pojavi na 15. spratu zgrade suda i biće izveden pred sudiju u istoj sudnici u kojoj je filmski reditelj Harvi Vajnštajn osuđen u februaru 2020. po optužbama za silovanje i seksualni napad. Svi detalji optužnice ostaju pod pečatom, ali se veruje da se Tramp suočava sa oko 30 tačaka za prevaru dokumenata.

Trampa će pratiti agenti Tajne službe

Bivšem predsedniku neće biti vezane lisice, odlučeno je posle pregovora njegovih advokata i državnog tužilaštva. Tramp će u ponedeljak otputovati u Njujork i helikopterom odleteti na Menhetn. Ostaće u svom stanu u Trampovoj kuli na 5. aveniji, gde je poslednjih dana pojačano obezbeđenje.

Pojačano obezbeđenje biće prisutno oko i u zgradi suda u utorak. Trampa će do suda pratiti agenti tajne službe, odgovorni za trajnu zaštitu bivšeg predsednika, prenosi Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading