POLICIJA PODIGLA BARIKADE OKO TRAMPOVOG TORNJA! Sledi njegovo HAPŠENJE, hoće li mu policija staviti lisice na ruke?!

Autor:

Svet

04.04.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči saslušanja bivšeg američkog predsednika policija je u stanju visoke pripravnosti.

POLICIJA PODIGLA BARIKADE OKO TRAMPOVOG TORNJA! Sledi njegovo HAPŠENJE, hoće li mu policija staviti lisice na ruke?!

Foto: Tanjug/AP

Policija u Njujorku opkolila je Trampov toranj u Njujorku i zgrade suda u kojoj će se Tramp pojaviti danas, a mnoge ulice su zatvorene.

Druge sudnice u zgradi biće zatvorene tokom pojavljivanja Donalda Trampa pred sudom. U područu se, navodi BBC, nalaze "desetine i desetine" tajnih agenata zaduženih za očuvanje mira. 

Njujorški gradonačelnik Erik Adams danas je upozorio sve one koji planiraju nasilne proteste zbog hapšenja i saslušanja Trampa pred sudom da će biti uhapšeni i privedeni pravdi.

Bivšem predsedniku lstavljaju lisice na ruke?

Donald Tramp će danas biti tehnički uhapšen. Proces saslušanja na sudu zbog počinjenja potencijalnog krivičnog dela uključuje i formalno hapšenje.

Tokom tog procesa sudski službenici će uzeti otiske prstiju bivšeg predsednika, moraće ispuniti potrebne dokumente, a službenici će proveriti provodi li se protiv njega još neki krivični postupak. Potom će mu pročitati tzv. "Miranda" prava, odnosno podsetiće ga da ima Ustavom zagarantovano pravo na advokata, te pravo da ne razgovara s policijom.

No, očekuje se da će sud izaći u susret Trampu tokom tog procesa. Trampov pravni tim objavio je kako bivšem predsedniku toom hapšenja neće staviti lisice, a sud bi mu mogao odobriti i da u zgradu suda uđe na zadnji ulaz. Naime, ulazak na prednji ulaz suda bi, očekivano, izazvao enormnu pažnju okupljenih medija i javnosti.

BBC navodi kako nije verovatno ni da će policija fotografirati Trampa za dosje.

Podsetimo, on će se danas izjasniti i o krivici o navodnom podmićivanju zvezde filmova za odrasle Stomri Danijels.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ahahaha

05.04.2023 08:24

a on kulturno udje u helikopter i sleti gde mu volja lol