KAKO JE DOŠLO DO ISTORIJSKE OPTUŽNICE PROTIV TRAMPA? Glumica u filmovima za odrasle i predsednik se sastali OVDE: Rekla da je imala NAJODVRATNIJI odnos u životu!

Autor:

Svet

04.04.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov prvi sastanak dogodio se pre 17 godina.

KAKO JE DOŠLO DO ISTORIJSKE OPTUŽNICE PROTIV TRAMPA? Glumica u filmovima za odrasle i predsednik se sastali OVDE: Rekla da je imala NAJODVRATNIJI odnos u životu!

Foto: Tanjug-AP

Bivšem američki predsednik Donald Tramp upoznao je glumicu filmova za odrasle Stormi Danijels u julu 2006. godine na golf turniru slavnih ličnosti na obali jezera Taho.

Njihov sastanak 17 godina kasnije završio se krivičnom prijavom, prvom tog tipa protiv nekog bivšeg ili sadašnjeg predsednika Amerike u istoriji. 

Za danas je planirano da se Donaldu Trampu uzmu otisci prstiju i da ga policija fotografiše.

Susret na jezeru Taho

U svojoj knjizi Full Disclosure iz 2018. Stormi Danijels (pravo ime Stefani Klifor) priča o sudbonosnom susretu sa Trampom u golf odmaralištu na obali jezera Taho u Nevadi.

Tada je snimljena njihova zajednička fotografija - Tramp sa crvenom kapom, a Danijels u crnoj majici u bioskopu u kome se puštaju filmovi za odrasle u kome je radila kao osoba koja dočekuje mušterije. Danijels je tada imao 27, a Tramp 60 godina. Njegova treća supruga Melanija rodila je njihovog sina Barona četiri meseca ranije.

Glumica filmova za odrasle je napisala i da je Trampov telohranitelj pozvao na večeru sa Trampom u njegovom stanu. Ona je tada napisala da je imala "najodvratniji odnos u životu" sa bivšim predsednikom i opisala delove njegove anatomije na ne baš laskav način.

Tramp je negirao da je imao intimne odnose i optužio Stormi za iznudu. Danijelsova je rekla da je ostala u kontaktu sa Trampom narednih godinu dana u nadi da će je ubaciti u svoju rijaliti emisiju, ali to se nikada nije dogodilo.

Dao joj novac da ćuti

Devet godina kasnije, 2016, Tramp postaje republikanski predsednički kandidat. The National Enkuirer, tabloid u vlasništvu Trampovog prijatelja, kaže da Danijels traži ponude za svoju potencijalno politički štetnu priču o njenoj vezi sa Trampom.

Da bi to sprečio, u priču se uključuje Majkl Koen, tada Trampov lični advokat po nadimku Pitbul. Koen, koji se od tada okrenuo protiv Trampa, priznao je da je dogovorio da plati Danijelsovu 130.000 dolara u zamenu za njeno ćutanje o sastanku 2006. godine.

Danijels i Tramp, pod pseudonimima Pegi Piterson i Dejvid Denison, bili su strane u sporazumu o neotkrivanju podataka koji je pripremio Koen. Taj dokument je sada među sudskim spisima. Uplatu je otkrio Vall Street Journal u januaru 2018. i predstavlja osnovu za optužbe sa kojima se Tramp suočava.

Tramp negira da je počinio krivična dela i tvrdi da je žrtva političkog „lova na veštice“ od strane okružnog tužioca Menhetna Alvina Braga, demokrate, da bi ugrozio svoju kampanju za Belu kuću 2024. Tužioci su ovog meseca ispitali i Danijelsa i Koena, koji je od tada služio zatvorsku kaznu zbog utaje poreza i kršenja finansiranja kampanje.

Danijels se oparila od afere

U međuvremenu, Danijels je dobro unovčila slavu koju je stekla borbom protiv Trampa na sudu i na društvenim mrežama. Oni se vređaju na Tviteru, ona se ruga veličini njegovih „sićušnih” genitalija, a on njenom izduženom „konjskom” licu.

Njen bivši advokat, Majkl Avenati, sada služi zatvorsku kaznu zbog krađe njenog novca. Avenati je prevario književne agente da prebace, bez njenog znanja, 300.000 dolara od 800.000 dolara akontacije koje je dobila za knjigu na bankovni račun koji je on kontrolisao.

Avenati je novac potrošio na lične i profesionalne troškove, uključujući avionske karte, restorane i iznajmljivanje Ferarija, prema tužiocima. Danijels se u četvrtak oglasio na Tviteru pošto su se pojavile vesti o optužnici protiv Trampa.

- Dobijam toliko poruka na koje ne mogu da odgovorim...i ne želim da prospem šampanjac -  napisao je Danijels na Tviteru uz hešteg #TeamStormi.
Прикажи мање

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading