ĆAVI PRED EL KLASIKO: Šta je problem ako pobedimo 1:0?

Autor: Tanjug

Sport

18.03.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Katalonaca bi voleo goleadu, ali nema ništa protiv trijumfa minimalnim rezultatom.

ĆAVI PRED EL KLASIKO: Šta je problem ako pobedimo 1:0?

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je dan pre "El Klasika" da će njegova ekipa pokušati da kontroliše utakmicu i da ne vidi problem u tome što pobeđuju minimalnim rezultatom.

Fudbaleri Barselone u nedelju na svom terenu od 21 sat igraju protiv Real Madrida u okviru 26. kola Primere.

- Real će probati da dominira, tako se ponašao i u pređašnjoj kup utakmici. Nismo se tako spremali za taj duel, jednostavno se desilo. Inače smo ekipa koja želi posed i da kroz loptu u našim nogama stvaramo šanse, budemo opasni. Više mi se sviđa da pobeđujemo rezultatom 4:0 ili čak 5:4, ali šta je problem ako slavimo i 1:0. Znate da smo tako osvojili i prvu titulu prvaka Evrope, golom Ronalda Kumana u produžecima meča sa Sampdorijom, iako se pre toga maltene ništa nije desilo - rekao je Ćavi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

- Saglasan sam sa ocenom da smo naučlili da se dobro takmičimo. Protiv Reala smo se u meču vrednom pehara Superkupa to činili sa loptom, a u duelu Kupa kralja bez lopte. Ako oba segmenta budemo radili valjano tim bolje. Pokušaćemo da kontrolišemo utakmicu dok je lopta kod nas, jer često patimo kad nije - izjavio je strateg Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading