KANARINCI UKROĆENI KRAJ STUDENJAKA: Favorit poklekao na Novom Beogradu - presuda sa "bele tačke"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani rezultat na stadionu "kraj Studenjaka".

KANARINCI UKROĆENI KRAJ STUDENJAKA: Favorit poklekao na Novom Beogradu - presuda sa "bele tačke"! (VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Puna četiri i po meseca fudbaleri RFK Novog Sada 1921 nisu znali za prvenstveni neuspeh i optimistično su stigli u srpsku prestonicu na duel sa novobeogradskim "majstorima".

 

Od samog starta popularni "kanarinci" su zagospodarili terenom, ali terensko preimućstvo nije donelo značajnije prilike za gol, a jedinu nešto ozbiljniju situaciju beležimo u 23. minutu kada je Slavko Vujović dobro izveo slobodan udarac, ali je lopta otišla van okvira novosadskog gola.

U nastavak susreta Novosađani ulaze agilnije i u 55. minutu pokušavaju iz slobodnog udarca, ali golman Čubraković nije bio na ozbiljnijem iskušenju.

Ključni trenutak susreta dogodio se na isteku 75. minuta. U šesnaestercu gostuju sudarili su se Matejević i Jokić, a sudija Miroslav Miletić je procenio da je navedeno bilo dovoljno da pokaže na "belu tačku". Precizan izvođač jedanaesterca bio je Slavko Lukić i "majstori" stižu do prednosti.

Pet minuta kasnije Radnički je mogao da duplira prednost. Mladen Lukić je uputio udarac ka mreži Elesina. Loptu je rukom zaustavio Miloš Milovanović, a sudija je uz novo dosuđivanje jdanaesterca, novosadskom fudbaleru pokazao drugi žuti, a samim tim i crveni karton.

Jedanaesterac je ovog puta izveo Gordić, ali je lopta nakon njegovog udarca završila van okvira gola.

Do kraja susreta gosti su pokušali da stignu barem do jednog boda, ali u tome nisu uspeli i bodovi su ostali na Novom Beogradu.

 

 

- Prva liga Srbije, 24. kolo:

Radnički (Novi Beograd) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 1:0 (0:0)

Stadion: "kraj Studenjaka"

Gledalaca: 300

Sudija: Miroslav Miletić

Strelac: S. Lukić u 77. minutu iz jedanaesterca

Žuti kartoni:  Ilić, Kojić, Gluščević, Nuredini (Radnički); Mažić, V.Balabanović, M.Balabanović, Milovanović, Blagojević, Leandro (RFK Novi Sad 1921)

Crveni karton: Milovanović (RFK Novi Sad 1921)

Radnički: Čubraković, Ilić, S. Lukić, Matejević, Marjanović (Iharoš), Nuredini, Andrić (M. Lukić), Sekulić, Brežančić, Gordić (Gluščević), Kojić.

RFK Novi Sad 1921: Elesin, Milovanović, Radivojević, V. Balabanović (Milosavljev), Mladenović (Serdar), Leandro, Kokir, M. Balabanović (Milisavljević), Živković, Jokić, Mažić (Blagojević).

Nakon ovog susreta Novobeograđani su napravili pomak ka sredini tabele, a u narednom 25. kolu gostuju u Kruševcu ekipi Trayala, dok će Novosađani priliku za popravni imati na svom terenu protiv Inđije Toyo Tires.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading