KLOP ŠOKIRAN: "Ne znam kako nismo dobili ovu utakmicu!"

Autor:

Sport

09.04.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer "redsa" je izjavio da ne zna da li da bude srećan ili tužan zbog ovog rezultata.

KLOP ŠOKIRAN: "Ne znam kako nismo dobili ovu utakmicu!"

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je večeras da mu žao što njegov tim nije uspeo da pobedi Arsenal u derbi meču 30. kola engleske fudbalske Premijer lige, prenose britanski mediji.

Arsenal je na Enfildu vodio 2:0, ali je Liverpul na kraju uspeo da dođe do izjednačenja, pa je utakmica završena rezultatom 2:2.

- Ovo je bila otvorena utakmica, potpuno otvorena. Arsenal je postigao golove iz prve dve šanse. Reagovali smo odlično i na kraju smo gledali spektakularnu utakmicu. Nije mi jasno kako na kraju nismo dobili utakmicu sa onoliko šansi. Ne razumem, nisam siguran da li sam srećan sa ovim bodom ili ne. Arsenal je bio dobar, ali morao je da izgubi - rekao je Klop.

Foto: Tanjug/AP

Mikel Arteta, menadžer Arsenala

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da je 2:2 možda najpošteniji rezultat.

- Vrlo intenzivna utakmica. Meč je bio pod našom kontrolom, ali smo posle toga primili traljav gol. Dobro smo počeli drugo poluvreme, ali onda smo se malo pogubili, utakmica je postala haotična. Liverpul je na kraju mogao da postigne tri ili četiri gola, tako da je ovaj rezultat možda i najpošteniji. Što se tiče borbe za titulu, idemo dalje. Moram da uverim svoje fudbalere da igraju kao danas u prvih 15 minuta - istakao je Arteta.

Posle ovog meča, Arsenal je ostao na vrhu tabele sa 73 boda, dok je Liverpul sada osmi, sa 44 osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading