ŠOK NA ENFILDU: Vezista na leto napušta Liverpul - BEZ OBEŠTEĆENJA!

Autor:

Sport

04.04.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva transfer politika kluba se nikako neće svideti navijačima ovog kluba.

ŠOK NA ENFILDU: Vezista na leto napušta Liverpul - BEZ OBEŠTEĆENJA!

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah i Nabi Keita

Fudbaler Liverpula Nabi Keita napustiće ekipu sa Enfilda na kraju sezone, pošto engleski klub ne želi da produži ugovor sa reprezentativcem Gvineje, prenose britanski mediji.

Keita (28) je u Liverpul stigao 2018. godine iz Lajpciga za 60 miliona evra, a 30. juna napustiće engleski klub bez obeštećanja, što svakako neće oraspoložiti navijače ovog kluba, koji iza sebe ima mučnu sezonu.

Reprezentativac Gvineje je u Liverpul stigao kao veliko pojačanje, ali je zbog problema sa povredama i lošom formom za pet godina odigrao samo 129 utakmica za klub sa Enfilda, a za to vreme je uspe da postigne svega 11 golova. Zbog povreda je propustio čak 84 meča.

Foto: Tanjug/AP

Nabi Keita u dresu Liverpula

Keita je ove sezone nastupio na samo 13 mečeva, a u pet je bio starter, pa je jasno da trener Jirgen Klop više ne računa ozbiljno na njega.

Reprezentativac Gvineje je pre Lajpciga igrao i za Salcburg, Istr i Horoju.

Podsetimo, "redsi" ove sezone igraju jednu od svojih najslabijih sezona u poslednjih deset godina. Ispali su iz Lige šampiona, kao i iz svih kup takmičenja u Engleskoj, pa im do kraja preostaje borba za plasman u Evropu naredne godine. Trenutno zauzimaju osmo mesto, sa 42 osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading