JEDAN OD NAJBOLJIH MEČEVA: Gvardiola SIJA OD SREĆE posle ubedljive pobede protiv Liverpula!

Autor:

Sport

01.04.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građani" su ostali u trci za šampionsku titulu.

JEDAN OD NAJBOLJIH MEČEVA: Gvardiola SIJA OD SREĆE posle ubedljive pobede protiv Liverpula!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je nakon utakmice sa Liverpulom da je njegova ekipa savršeno odigrala ceo meč.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su ekipu Liverpula 4:1 (1:1) u derbiju 29. kola Premijer lige.

- Odigrali smo savršeno od prvog do 93. minuta – iako smo primili gol, igrali smo jako dobro. Liverpul uvek preti iz kontre, ali bili smo sjajni. Jedna od najboljih partija za mojih sedam godina ovde. Moji fudbaleri znali su da ne igraju loše. Zaostajali smo, ali smo nastavili da igramo na isti način, malo smo porazgovarali na poluvremenu, i imali smo sreće kod drugog gola. Posle toga smo bili stabilni - istakao je Gvardiola.

Sa njim se složio i Jirgen Klop, trener Liverpula.

U drugom poluvremenu su bukvalno radili šta su hteli. Imali su posed, apsolutno su dominirali I imali smo sreće što su se zadovoljili sa četiri gola i nisu bili pohlepni I pokazivali želju za još nekim pogotkom. Nemam stvarno ništa lepo da kažem o drugih 45 minuta. Bili smo očajni. Prvi deo je bio dobar. Prepustili smo im loptu, ali smo se dobro kretali. Dali smo lep gol. U pauzi sam rekao šta treba da radimo, odakle preti opasnost, međutim nije pomoglo. Siti je bio mnogo bolji i apsolutno zasluženo su nas savladali - istakao je Klop.

Posle ovog meča je Siti ostao drugi sa 64 boda, dok se Liverpul nalazi na osmom mestu, sa 42 osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading