SKANDAL U PREMIJER LIGI: Mančester siti koristi PRLJAVE IGRE da dođe do titule?

Autor:

Sport

26.03.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji su osudili navijači Arsenala.

SKANDAL U PREMIJER LIGI: Mančester siti koristi PRLJAVE IGRE da dođe do titule?

Foto: Tanjug/AP

Martin Odegard i Rodri u duelu

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija se trenutno bore za titulu u Premijer ligi, a kako se čini, ljuta borba će se voditi do poslednjeg trenutka.

Jedan od najboljih igrača "tobdžija" ove sezone je svakako Martin Edegor, vezista Arsenala, koji je preporodio igru izabranika Mikela Artete. Ipak, umalo da Norvežanin propusti ostatak sezone, nakon krvničkog starta Rodrija, koji natupa upravo za Mančester siti.

Vezista Španije je u jednom momentu pokupio Edegora u kaznenom prostoru, startovao je otvorenim đonom, ali je reprezentacija sa severa ostala bez penala.

- Prilično sam siguran da je trebalo da nam dosude penal. Išao je otvorenim đonom na moj članak. Siguran sam da će me kazniti ako budem još nešto rekao o tome. Ne bih da kažem ništa više o sudiji. Bolje je ćutati - rekao je Edegor.

Navijači Arsenala veruju da je Edegor mogao da ostane povređen i tako propusti ostatak sezone i bitku za titulu u poslednjih 11 mečeva, pa je jasno da smatraju da je ovaj Rodrijev start bio ranije isplaniran.

- U svlačionici Sitija se očigledno pričalo o Edegoru, Rodrijev start je definitivno bio planiran -  napisao je jedan navijač londonskog kluba.

Srećom, vezista Norveške je uspeo da završi meč bez posledica, ali svakako da neće biti srećan rezultatom, pošto je njegova selekcija poražena na gostovanju sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading