RONALDO NAPRAVIO HAOS! Kristijano za 8.000.000 evra kupio auto od HRVATA, pa izazvao DELIRIJUM! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.03.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulice Madrida su "gorele".

RONALDO NAPRAVIO HAOS! Kristijano za 8.000.000 evra kupio auto od HRVATA, pa izazvao DELIRIJUM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Automobil Kristijana Ronalda

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, a njegovo ponašanje van terena često je pod lupom javnosti.

Portugalac se ponovo našao u centru pažnje kada je ulicama Madrida provozao svoju mašinu - Bugatija "Centodieci", model vredan 8.000.000 evra koji je kupio od Hrvata Matea Rimca.

 

 

Rešio je fudbaler Al Nasra da zverku od auta predstavi ljudima u Španiji, te je javnost mogla da uživa u automobilu koji dostiže maksimalnu brzinu od 380 kilomentara na sat, a od 0-100 km/h može ubrzati za svega 2,4 sekunde. Takođe, ovaj model napravljen je u samo deset primeraka, pa ne čudi da je njegova vrednost tolika kolika je.

Navijači su pozdravili Ronalda koji je upravo u Madridu pravio velike uspehe sa ekipom Reala. On je u dresu "kraljevskog kluba" odigrao 438 utakmica na kojima je postigao 450 golova, a namestio je još 131, a oduševljeni fanovi snimali su ga kako ulazi u svoj superautomobil i testira ga po ulicama prestonice Španije.

Osvojio je sa Realom dve titule, četiri Lige šampiona, tri klupska Svetska prvenstva, tri UEFA Superkupa, i po dva španska Kupa i Superkupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading