ŠTA ĆE REĆI HEORHINA? Ronaldo ima novu LJUBAV!

Autor:

Sport

29.03.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo predstavio je novi luksuzni automobil napravljen specijalno za njega.

ŠTA ĆE REĆI HEORHINA? Ronaldo ima novu LJUBAV!

Foto: Instagram/Printscreen

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez

Odavno se zna da je Portugalac veliki zaljubljenik u ekstremno brze automobile, pa je svojoj kolekciji dodao i najnovijeg "Bugatija".

Reč je o "Bugati Centodieciju", kako glasi originalan naziv ovog automobila, a samo 10 ovih automobila je napravljeno u svetu. Od oktobra prošle godine je u vlasništvu slavnog napadača Al Nasra.

Tokom reprezentativne pauze, Kristijano je "uhvaćen" sa svojom izabranicom Heorhinom Rodrigez na večeri u Madridu, na koju su došli u "zveri" od 8.000.000 evropskih novčanica.

Mnogi ga smatraju "umetničkim delom na točkovima" i proizveden je u čast 110 godina od rođenja osnivača Etorea Bugatija.

Maksimalna brzina mu je 380 kilometara na čas, a od 0-100 može da dostigne za 2,4 sekunde. Zanimljivo, od 0-300 potrebno mu je samo 13,1 sekundi.

Kristijano Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri nastupao za lisabonski Sporting, Mančester junajted, Real Madrid i Juventus, pa potom opet za Crvene đavole, pre nego što je došao u Saudijsku Arabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading