REPREZENTATIVAC SRBIJE PRIZNAO! Vratio bih se!

Autor:

Sport

29.03.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se kraj saradnje Brage i Uroša Račića, koji će uskoro postati slobodan igrač.

REPREZENTATIVAC SRBIJE PRIZNAO! Vratio bih se!

Foto: Starsport

Posle obaveza u reprezentaciji Srbije i pobedama nad Litvanijom i Crnom Gorom, Uroš Račić je ostao u Beogradu kako bi gledao košarkaški meč klubova za koje je nastupao u njihovim fudbalskim sekcijama - Crvene zvezde i Valensije.

Upisao je srpski vezista za Portugalce 28 utakmica u svim takmičenjima i postigao jedan gol. Na nekima je bio starter (16), dok je u nekim ulazio sa klupe (12). Samo tri puta je proveo svih 90 minuta na terenu, a u prethodnom duelu protiv Porta je prvi put u sezoni presedeo na klupi.

Prema pisanju portugalskih medija, njegova izlazna klauzula je 5.000.000 evra i Braga ne namerava da produži saradnju. Nasuprot tome, ugovor sa Valensijom ga veže još godinu dana, pa želi da tu sezonu odradi na Mestalji.

Foto: Profimedia

 

- Bitno mi je da igram. Videćemo kako će se završiti razgovori između Brage i Valensije o pozajmici. Ne zavisi samo od mene, ali voleo bih da se vratim u Valensiju i nastavim karijeru tamo. Proveo sam tamo, tri četiri godine i bio sam prezadovoljan, klubom, gradom, navijačima - rekao je Račić na aerodromu "Nikola Tesla" španskim novinarima, koji su došli da izveštavaju sa košarkaškog meča Crvena zvezda – Valensija.

Srpski reprezentativac upućen je u dešavanja na terenima La lige i tešku bitku Valensije za očuvanje statusa.

- Znam da prolaze kroz teške momente ali ekipa zaista ima kvalitetne igrače i siguran sam da će prebroditi ove teške trenutke i spasiti se - dodao je Uroš Račić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading