SRBIN REŠIO GOAT TRKU! Gledao Pelea, Maradonu, Mesija i Ronalda, pa OTKRIO: Jedan je ISPRED SVIH! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrivoje Tanasijević govorio je o pitanju koje muči milione.

SRBIN REŠIO GOAT TRKU! Gledao Pelea, Maradonu, Mesija i Ronalda, pa OTKRIO: Jedan je ISPRED SVIH! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Večno pitanje - ko je najbolji fudbaler u istoriji ove igre konačno će možda biti rešeno!

I to će ga rešiti jedan Srbin!

Pele, Maradona, Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i mnogi drugi obeležili su istoriju najvažnije sporedne stvari na svetu, a Dobrivoje Tanasijević imao je priliku sve da ih gleda. Za njega je broj jedan - Lionel Mesi.

- Teško je izabrati. Mučim se koga bih rekao, ali smatram Mesija najboljim fudbalerom kog sam ja video na svetu. Neki smatraju Maradonu, gledao sam njega, gledao sam i Pelea... Maradona bi možda bio najbolji ikada da nije imao probleme sa drogom i da nije imao druge probleme koji nisu dozvoljeni u fudbalu ili u sportu - rekao je Dobrivoje Tanasijević u intervjuu za naš portal.

Kompletan intervju sa Dobrivojem Tanasijevićem možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

U njemu je Dan Tana ispričao razne anegdote iz svog života i karijere, a, između ostalog je otkrio i da je Nemanja Vidić mogao da završi u Arsenalu, ali i da je fudbalska reprezentacija Jugoslavije mogla da spreči raspad države da je osvojila Svetsko prvenstvo 1990. godine, da je 1994. naš Savez izbačen iz FIFA i UEFAkako je transfer Gorana Bunjevčevića u Totenhem spasao Crvenu zvezdu, kako je Bora Milutinović lažirao godište, na koji način je Savo Milošević završio u Aston Viliprisetio se utakmice u kojoj je 30.000 Hrvata navijalo protiv svoje reprezentacije, a dotakao se i kazne koju je Aleksandar Mitrović dobio od Fudbalske asocijacije Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading