FUDBALSKI ŽIVOT ZA FILM! Dan Tana otvorio dušu: Jugoslavija je trebalo da bude ŠAMPION SVETA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice u svetu najvažnije sporedne stvari na planeti govorilo je za naš portal o brojnim zanimljivim temama.

FUDBALSKI ŽIVOT ZA FILM! Dan Tana otvorio dušu: Jugoslavija je trebalo da bude ŠAMPION SVETA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dobrivoje Tanasijević

Dobrivoje Tanasijević osoba je koja vas jednostavno ne može ostaviti ravnodušnim.

Tokom svog života učestvovao je u menjanju fudbala, a za sebe kaže da su mu najveće ljubavi upravo najvažnija sporedna stvar na svetu, ali i film.

I pored toga što je njegov restoran jedan od najpoznatijih u Sjedinjenim Američkim Državama, te ga možemo smatrati za vrhunskog biznismena i ugostitelja, gospodin kog mnogi znaju i po nadimku Dan Tana za sebe kaže da je pre svega zaljubljenik u fudbal i filmsku produkciju.

Bio je fudbaler, glumac, sportski radnik, filmski producent, vlasnik fudbalskog kluba u Americi i Engleskoj i predsednik Crvene zvezde, pomogao je našoj reprezentaciji i Savezu nebrojano puta, a mnogi igrači i treneri su preko njega stigli do zvezda.

Upravo je gospodin Dobrivoje Tanasijević bio naš gost i u opširnom intervjuu govorio je o brojnim temama. Pričao je Dan Tana o svojim igračkim danima i počecima u Crvenoj zvezdi, prelasku u Anderleht i Hanover, kao i odlasku "preko bare". Otkrio nam je zanimljive anegdote iz Sjedinjenih Američkih Država, ali i neke malo poznate priče o Nemanji Vidiću, Bori Milutinoviću, Savu Miloševiću, Francu Bekenbaueru, Džordžu Bestu i mnogim drugima.

Takođe, gospodin Tanasijević siguran je da je Jugoslavija 1990. godine imala najbolju reprezentaciju na planeti, te da je trebala da postane šampion sveta, a s obzirom na to da je imao priliku da gleda Pelea, Maradonu, Ronalda i Mesija, dao je svoje mišljenje o tome ko je fudbalski GOAT.

Priča koja se gleda u dahu čeka vas u video snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading