TAMO NEMA PROTEKCIJE! Kazna Mitroviću je OPRAVDANA? Legendarni Srbin JASAN: Mislio sam da će proći GORE!

Autor:

Sport

16.04.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se i vi slažete sa ovom konstatacijom?

TAMO NEMA PROTEKCIJE! Kazna Mitroviću je OPRAVDANA? Legendarni Srbin JASAN: Mislio sam da će proći GORE!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović odradio je i treću utakmicu suspenzije od ukupno osam koliko ih ima zbog crvenog kartona koji je zaradio u meču FA Kupa između Mančester junajteda i Fulama (3:1).

Tada je Mitrović odgurnuo glavnog sudiju i prošao kao "bos po trnju", a njegov Fulam je u subotu slavio protiv Evertona u gostima rezultatom 3:1 i upisao prva tri boda od kada je Srbin suspendovan.

Odluka o kazni za Mitrovića podelila je javnost. Neki tvrde da je suspenzija opravdana, neki da je previsoka, a Dobrivoje Tanasijević, koji je godinama bio neizostavni deo fudbala u Velikoj Britaniji, u razgovoru za naš portal ističe da je Mitrović odlično prošao!

- Ja sam mislio da će da prođe gore! Bio sam u stručnom komitetu u Engleskoj, tamo se strogo kažnjava napad na sudiju ili navijača. Ako to uradiš nema te, to ne smeš uraditi! Žao mi je, razumem i njega, gledao sam tu utakmicu. Bila je Kup utakmica, imali su šansu da odu i do finala da su pobedili Mančester junajted, ali nema tamo protekcije. Možda svi naučimo da se sudija mora poštovati i ako pogreši - rekao je Dobrivoje Tanasijević, pa nastavio:

- Ja nikada nisam bio sudija, bio sam igrač. Igrač može da pogreši i sto puta, ako ga udari lopta u glavu i da gol, on je heroj! A, sudija je jedan veoma težak posao. Probao sam da sudim na treningu, kada sam bio u Brentfordu i mogu da kažem da je to jedan veoma težak posao.

Kompletan intervju sa Dobrivojem Tanasijevićem možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

U njemu je Dan Tana ispričao razne anegdote iz svog života i karijere, a, između ostalog je otkrio i da je Nemanja Vidić mogao da završi u Arsenalu, ali i da je fudbalska reprezentacija Jugoslavije mogla da spreči raspad države da je osvojila Svetsko prvenstvo 1990. godine, kako je transfer Gorana Bunjevčevića u Totenhem spasao Crvenu zvezdu, na koji način je Savo Milošević završio u Aston Vili i prisetio se utakmice u kojoj je 30.000 Hrvata navijalo protiv svoje reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading