DVOSTRUKI ARŠINI ENGLEZA! Mitrovića RAZAPELI zbog odgurivanja, a svoje NAGRAĐUJU za NASILNIČKO ponašanje!

Autor:

Sport

14.04.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotne vesti stižu nam sa Ostrva.

DVOSTRUKI ARŠINI ENGLEZA! Mitrovića RAZAPELI zbog odgurivanja, a svoje NAGRAĐUJU za NASILNIČKO ponašanje!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Englezi su se još jednom obrukali i pokazali da u ovoj zemlji važe dvostruki aršini.

Fudbalski savez Engleske (FA) objavio je da neće pokretati postupak protiv pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa zbog incidenta na utakmici između Liverpula i Arsenala, prenosi Skaj.

Sudijska komisija engleske Premijer lige suspendovala je ranije Hacidakisa, koji je tokom meča između Liverpula i Arsenala laktom u vrat udario fudbalera domaćeg tima Endija Robertsona.

 

 

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice 30. kola Premijer lige između Liverpula i Arsenala, koja je na Enfildu završena bez pobednika, 2:2.

- Naš sveobuhvatan proces uključivao je pregled detaljnih izjava Liverpula i Udruženja sudija, kao i višestrukih uglova video snimaka u vezi sa incidentom i okolnostima - navodi se u saopštenju FA.

Hacidakis je istakao u saopštenju koje je objavilo Udruženje sudija, da se izvinio Robertsonu.

- Sigurno nisam nameravao da ostvarim bilo kakav kontakt sa Endijem dok sam povlačio ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku suđenju utakmica - izjavio je pomoćni sudija.

Ovo je sramna odluka Fudbalskog saveza Engleske koji je oslobodio optužbi sudiju Hacidakisa i pored toga što je jasno udario Robertsona, a za daleko manji incident u kom je Aleksandar Mitrović odgurnuo arbitra na meču Mančester junajted - Fulam FA je dodelio čak osam mečeva zabrane igranja reprezentativcu Srbije.

Izgleda na Ostrvu ne važe ista pravila za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading