KATASTROFA ZA MITROVIĆA: Srpskom napadaču PRETI još VEĆA KAZNA?!

Autor:

Sport

05.04.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da iz FA nisu zadovoljni sa "samo" osam utakmica suspenzije.

KATASTROFA ZA MITROVIĆA: Srpskom napadaču PRETI još VEĆA KAZNA?!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović kažnjen je sa osam utakmica neigranja i 75.000 funti zbog guranja sudije Krisa Kavanoa na utakmici FA kupa protiv Mančester junajteda.

Ipak, čini se da srpskog napadača čeka još veća kazna, jer su iz FA odlučili da se žale, jer su želeli da Mitrović prođe još gore. FA je najavio ulaganje žalbe, a pre službenog protesta sačekaće obrazloženje komisije, čisto iz proceduralnih razloga.

Napadaču Fulama nije pomoglo ni to što se lično izvinio Kavanou, a isto je uradio i njegov menadžer Marko Silva, koji je kažnjen sa dve utakmice suspenzije.

- Žalim zbog svojih postupaka koji su doveli isključenja. Dozvolio sam svojoj frustraciji da me nadvlada, a način na koji sam reagovao je pogrešan. Pokušavao sam da skrenem pažnju sudiji, ali jasno je da nije trebalo da stavim ruke na njega i razumem zašto mi je pokazao crveni karton, prvi u dresu Fulama - rekao je Mitrović.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada je Aleksandar Mitrović isključen

Podsetimo, incident se desio sredinom drugog poluvremena utakmice između Mančester junajteda i Fulama, kada je glavni arbitar meč Kris Kavano odlučio da Mitrovićevom saigraču Vilijanu pokaže crveni karton zbog igranja rukom, a da "crvenim đavolima" dodeli penal.

Napadač reprezentacije Srbije je zatim burno protestovao, a zatim je i blago odgurnuo glavnog arbitra, koji mu je odmah pokazao put u svlačionicu.

Iako je bilo sličnih incidenata u Engleskoj, i to ove godine, iz FA su odlučili da samo "Mitrogol" bude kaženjen, a očigledno da im je i osam utakmica malo.

Videćemo da li će biti dodatne promene odluka, a ukoliko prvobitna ostane na snazi, srpskog golgetera ćemo na terenu moći da gledamo tek od 36. kola Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading