POZNATO KO JE BRUTALNO PRETUKAO MUZIČARE KOD BETON HALE! Razbili im lobanje zbog ovog BIZARNOG RAZLOGA?!

Autor:

Hronika

05.04.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi orkestra napadnuti su 2. aprila.

POZNATO KO JE BRUTALNO PRETUKAO MUZIČARE KOD BETON HALE! Razbili im lobanje zbog ovog BIZARNOG RAZLOGA?!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Beogradska policija je brzom reakcijom rasvetlila slučaj napada na članove orkestra "Kobra" iz Vladičinog Hana 1. aprila, te uhapsila šestoricu mladića, među kojima su dvojica maloletnika.

Kako piše Blic, incident koji se dogodio kod Beton hale, najverovatnije su izazvali članovi drugog orkestra, jer su im bili konkurencija.

Članovi orkestra "Kobre" došle su da sviraju na parkingu i da prate goste do automobila, ali čim su izašli iz svog kombiju napali su ih mladići, koji su tu, kako se sumnja, svirali ranije i muzičare iz Vladičinog Hana videli kao konkurenciju.

Među napadačima je čestvorica starijih i dvojica maloletnih mladića. Oni su osumnjičeni za krivično delo razbojništvo. Obavešteno je nadležno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Policija je pronašla i četiri trube koje su napadači ukrali članovima orkestra.

Podsetimo, grupa napadača je bejzbol palicama, rukama i nogama pretukla je četvoricu muškaraca, muzičara u noći između 1. i 2. aprila ove godine. Dvojica članova benda "Kobra" zadobili su teške, dok su ostali zadobili lakše telesne povrede.

Prema informacijama Blica, povređeni su Zoran D. (22) kojem je dijagnostikovano nagnječenje mozga i prelom lobanje; Mališa A. (45) koji ima povrede glave, Ivica S. (25) koji ima lake telesne povrede; Goran S. (44) koji ima nagnječenje mozga i prelom lobanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading