ŽENU ŽIVU SAZIDALI U GROBNICU JER IM JE NEGDE ''ZATURILA'' DROGU! Jeziv zločin trese svet, osumnjičeni UHAPŠENI, ali to nije SVE (VIDEO)

Autor:

Svet

05.04.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva ovog jezivog događaja bila je tridesetšestogodišnja majka četvoro dece iz Brazila.

ŽENU ŽIVU SAZIDALI U GROBNICU JER IM JE NEGDE ''ZATURILA'' DROGU! Jeziv zločin trese svet, osumnjičeni UHAPŠENI, ali to nije SVE (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/O POVO Online

Dva muškarca, starosti 20 i 22 godine, uhapšena su u Minas Žereisu, u Brazilu, nakon što su sahranili 28 marta sahranili živu ženu u grobnici.

Žrtva ovog jezivog događaja bila je tridesetšestogodišnja majka četvoro dece.

Nakon oslobađanja žene, policajcima je objasnila da je napadnuta jer je ''zaturila'' drogu i oružje koje je čuvala za osumnjičene u svojoj kući. Kako se dalje navodi, žena je hospitalizovana, a usled posledica potencijalno bi joj mogao biti amputiran jedan prst. 

Podsetimo, kako je dailymail.co.uk ranije preneo, žrtva je 28. marta pretučena i izvučena iz svoje kuće od strane napadača.

Preživela je pod zemljom 10 sati pre nego što su grobari primetili svež cement i krv u blizini groba. Njihove sumnje su potvrđene kada su čuli ženu kako vapi za pomoć, a krici su dopirali iz grobnice.

Civilna policija Viskond do Rio Branko održala je u utorak konferenciju za novinare na kojoj je saopštila da je došlo do hapšenja, koja su održana u subotu uveče u opštinama Sao Geraldo i Vićosa.

Šef policije Dijego Čandian rekao je da su neimenovani optuženi, starosti 20 i 22 godine, planirali da pobegnu za Rio de Žaneiro posle njihovog jezivog zločina. 

Kako je istraga dalje pokazala, osumnjičeni su u prošlosti već imali problema sa zakonom.

Naime, teretili su se za krijumčarenje oružja i narkotika, te im je na osnovu svih optužbi određen pritvor u trajanju od 30 dana, nakon čeka slučaj preuzima dežurno tužilaštvo.

Vlasti i dalje tragaju za trećim osumnjičenim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading