ŽENA ZBOG TIKTOK IZAZOVA ZAVRŠILA U BOLNICI! Dečaci je "zaskočili" u radnji, pa snimali njenu reakciju!

Autor:

Svet

30.03.2023

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policija je rekla da je ovo napad na drugu osobu i tako istražuje slučaj.

ŽENA ZBOG TIKTOK IZAZOVA ZAVRŠILA U BOLNICI! Dečaci je "zaskočili" u radnji, pa snimali njenu reakciju!

Foto: Unsplash

Žena sa epilepsijom iz Kalifornije onesvestila se i završila je u bolnici nakon što joj je grupa dečaka stavila kantu na glavu kao deo izazova na TikToku.

Lana Klej-Monagan bila je u prodavnici u Tastinu i kupovala stvari za svoje blizance, kada su tinejdžeri stavili kantu na njenu glavu i snimili njenu reakciju, pre nego što su pobegli iz radnje.

Majka, koja ima epilepsiju i preživela je rak, bila je zaprepašćena i kaže da se zbog nedostatka vazduha unutar kante onesvestila na podu radnje, prenosi Independent.

- Tražila sam sapun za bebe, nagnula sam se i ceo moj svet se promenio. Sve je utihnulo, postalo mračno i zaista nije bilo vazduha. Skinula sam ono što je stavljeno preko mene, oko vrata, i okrenula se i pogledala preko levog ramena.

- Na moje zaprepašćenje, grupa pojedinaca me je snimala, naizgled zbog neke vrste šale ili nečega poput TikToka - rekla je ona.

Hitno je prebačena u bolnicu, a kaže da se zbog cele situacije plaši kada je u javnosti.

- Stalno gledam preko ramena, nervozna sam. Ne mogu da verujem da neko može da misli da je ovo zabavno ili smešno - rekla je Lana.

Policija u Tastinu, koja pregleda video nadzor iz prodavnice kako bi identifikovala četvoricu mladića, veruje da je u pitanju nešto što se zove "izazov sa strancima", koji je u trendu na platformama društvenih medija kao što je TikTok.

- To je napad na drugu osobi i mi ćemo istražiti na taj način - rekla je policija.

Viralni izazovi, koji se često pojavljuju na TikTok-u i drugim platformama društvenih medija koje sadrže deljenje videa, odveli su ljude - uključujući učesnike - više puta u bolnicu, prenosi Telegraf.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading