ŽIVU ŽENU ZAZIDALI U GROBNICU: Mrlje od KRVI grobarima privukle pažnju, JEZIVI krici odjekivali! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.03.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je živa zazidana u grobnicu ubrzo je oslobođena i odvedena u bolnicu.

ŽIVU ŽENU ZAZIDALI U GROBNICU: Mrlje od KRVI grobarima privukle pažnju, JEZIVI krici odjekivali! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/O POVO Online

Brazilska policija je spasla ženu (36) koja je bila živa zazidana u grobnici na groblju u mestu Viskonde do Rio Branko. Grobari su primetili da je grobnica sveže zapečaćena ciglama i cementom, a i krvave mrlje su im privukle pažnju zbog čega su odmah pozvali policiju.

Kada su policajci stigli na groblje, čuli su ženin plač i zapomaganje. Srećom, ubrzo je oslobođena i odvedena u bolnicu. Iz policije su saopštili da, iako je oblast delimično zatvorena i sa pojačanim obezbeđenjem, upadi su česti, a uglavnom se radi o narkomanima, prenosi Mondo.

Žena je ispričala kako su je dva maskirana muškarca odvela na groblje gde su je napala i potom strpala u grobnicu. Vojna policija je navela da je ona zavisnica od droge i da je narkotike trebalo da čuva za muškarce, ali "da ih je negde zaturila", zbog čega su odlučili da joj se osvete. Sa druge strane, civilna policija je saopštila da se trio posvađao oko oružja. Nije poznato koliko dugo je žena bila u grobnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading