DVOSTRUKI ARŠINI ENGLEZA: FA KAŽNJAVA Mitrovića, Mančesterov igrač pomilovan za goru stvar!

Autor:

Sport

21.03.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo pravo lice Britanaca.

DVOSTRUKI ARŠINI ENGLEZA: FA KAŽNJAVA Mitrovića, Mančesterov igrač pomilovan za goru stvar!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Mančester junajteda su savladali Fulam u meču četvrtine finala FA kupa sa 3:1, u duelu koji je obeležila scena u 73. minutu meča.

Naime, posle jedne sporne situacije, sudija Kris Kavano je odlučio da pokaže na belu tačku za Junajted i tom prilikom isključi Vilijana, koji je igrao rukom na gol liniji. To je uzrokovalo i burnu reakciju Aleksandra Mitrovića, koji je tom prilikom dobio crveni karton jer je odgurnuo sudiju. Isto je čekalo i menadžera Marka Silvu, nakon što je bacio flašicu vode ka pomoćnom sudiji.

Odmah nakon ovog incidenta krenula je neverovatna hajka i pravi medijsk linč srpskog napadača, a najdalje je otišao novinar Oliver Holt, koji je Mitrovića nazvao "glupim i jadnim".

Možda bismo trebali biti zahvalni Silvi i Mitroviću za ponašanje usled poraza od Junajteda . Možda bismo im trebali zahvaliti na načinu ponašanja kojim su se pokazali kao veoma jadni i glupi. Možda bismo im trebali biti zahvalni zbog toga što su svoj klub koštali šanse prolaska u polufinale FA kupa - istakao je Holt u članku za "Dejli Mejl".

Očigledno je da je u svemu ovom važnu ulogu igrala činjenica da Mitrović ne dolazi sa zapada Evrope, kao i da nastupa za ne toliko popularan klub. Jer da nije tako, verovatno bi mu bilo oprošteno, kao što je Brunu Fernandešu na meču sa Liverpulom.

Naime, pri vođstvu "redsa" od 5:0, Bruno je nezadovoljan jednom odlukom odlučio da iz sve snage odgurne pomoćnog sudiju. Na opšte zaprepašćenje, prošao je i bez žutog kartona, a Portugalac zatim nije dobio ni suspenziju od FA, koja izvesno čeka Mitrovića.

Jasno je da je Mitrović tokom godina stekao imidž koji mu nikako ne pomaže u ovakvim situacijama, ali je isto tako jasno da je FA pokazala dvostruke aršine u ovoj situaciji, a kao po običaju, najgore će proći sprski napadač.

Kazna za golgetera Fulama i dalje nije poznata, ali je moguće da će Mitrogol morati da odradi neverovatnih deset mečeva suspenzije, svakako previše za ovu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading