NEZAPAMĆEN SKANDAL U BRITANIJI: Englezi LINČUJU Mitrovića - "On je JADAN i GLUP"!

Autor:

Sport

21.03.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je sramotno ponašanje engleskih novinara.

NEZAPAMĆEN SKANDAL U BRITANIJI: Englezi LINČUJU Mitrovića - "On je JADAN i GLUP"!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Mančester junajteda su savladali Fulam u meču četvrtine finala FA kupa sa 3:1, u duelu koji je obeležila scena u 73. minutu meča.

Naime, posle jedne sporne situacije, sudija Kris Kavano je odlučio da pokaže na belu tačku za Junajted i tom prilikom isključi Vilijana. To je uzrokovalo i burnu reakciju Aleksandra Mitrovića, koji je tom prilikom dobio crveni karton jer je odgurnuo sudiju. Isto je čekalo i menadžera Marka Silvu, nakon što je bacio flašicu vode ka pomoćnom sudiji.

Naravno, Mitrović jeste zaslužio crveni karton za ovu situaciju, ali su se u Engleskoj odlučili da linčuju našeg fudbalera, a korak dalje je otišao novinar Oliver Holt, koji je napisao članak za "Dejli Mejl" u ko m je izvređao srpskog napadača i njegovog menadžera, gde ih je između ostalog nazvao "jadnim i glupim".

- Možda bismo trebali biti zahvalni Silvi i Mitroviću za ponašanje usled poraza od Junajteda . Možda bismo im trebali zahvaliti na načinu ponašanja kojim su se pokazali kao veoma jadni i glupi. Možda bismo im trebali biti zahvalni zbog toga što su svoj klub koštali šanse prolaska u polufinale FA kupa - započeo je Holt.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada je Aleksandar Mitrović isključen

Zatim je dodao da su njih dvojica izgledali kao "idiotski ljudi".

- Silva i Mitrović razbili su mit o ljutnji. Ljutnja nije dobra. Obojica su s pravom dobili pohvale za svoj rad u dosadašnjoj sjajnoj sezoni Fulama. Sada su izgledali kao mali, iracionalni, idiotski ljudi. Treba ih žaliti, a ne diviti im se. Možda im dugujemo zbog toga što su svoju ružnu stranu pokazali na televiziji pred decom i odraslima.

Zatim je otišao korak dalje i pričao je o problemu psihičkog zlostavljanja sudija.

- Možda im trebamo zahvaliti što su nas podsetili da bes u profesionalnom fudbalu pojačava epidemiju fizičkog i psihičkog zlostavljanja sudija u ovoj zemlji, što je jedan od najvećih problema modernog fudbala.

Engleski novinar poziva vodstvo lige da Mitrovića suspenduje do kraja sezone.

Ako se to dogodi, neka bude srećan što je kazna tako blaga. Njegovo ponašanje dovodi do fizičkog napada na sudiju. To je ponašanje zbog kojeg deca misle da je u redu pretiti službenom licu - poručio je Holt.

Jasno je da je ovaj tekst napisan iz prostog razloga jer je Mitrović stranac, odnosno nije Englez, a u prilog mu nije išla ni činjenica da igra za "mali" Fulam. Da igra za "moćni" Mančester, verovatno bi se i izvukao sa ovim guranjem i bez kartona, baš kao što je to bio slučaj sa Brunom Fernandešom, vezistom "đavola", koji je nedavno na meču Premijer lige napravio isti potez kao i Mitrogol, ali je prošao čak i bez žutog kartona, a o kazni da ne pričamo. Čudno kako Oliver Holt nije odlučio da i njega ne pomene u svom tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading