ŠOK! Aleksandar Mitrović ZAVRŠAVA sezonu?

Autor:

Sport

20.03.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glupost protiv Junajteda mogla bi puno da ga košta.

ŠOK! Aleksandar Mitrović ZAVRŠAVA sezonu?

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Luda glava Aleksandra Mitrovića ponovo je proradila i to u najgorem mogućem trenutku po Fulam.

Njegovim golom tim iz Londona vodio je protiv Mančester junajteda, ali je usledilo pomračenje uma srpskog fudbalera koje bi moglo puno da košta, kako njega, tako i klub.

Mitrović je, revoltiran crvenim kartonom koji je Vilijan dobio, napao sudiju, povukao ga za ruku, te i sam zaradio isključenje.

 

 

Nije se smirio Mitar, imao je šta da kaže Krisu Kavanu, Fulam je poražen od Junajteda sa 3:1, a ostrvski mediji pišu da bi zbog ovoga mogao da zaradi čak deset mečeva suspenzije koji bi se odnosili na sva takmičenja u Engleskoj.

Ako se tako nešto desi, Mitrović bi faktički završio sezonu jer je Fulam trenutno odigrao 27 utakmica u Premijer ligi, a u ovom šampionatu ukupan broj mečeva je 38. Ovo bi mogao da bude ogroman problem za Fulam, a na Ostrvu su iskoristili priliku da razapnu Mitra zbog ovog gesta.

Nekadašnji napadač Blekbern Rovera, Čelsija i Seltika Kris Saton složio se da bi Mitrović trebao da dobije kaznu od 10 utakmica.

- Imao je pomračenje. To nije izgovor. Ne možete da dignete ruku na zvaničnika meča. Bilo je dece koja su gledala ovaj meč. Ako ne bude oštro kažnjen, onda će da pomisle, ako Mitrović može, mogu i ja - istakao je Saton.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

 

Mitroviću je ovo šesti crveni karton u dresu Fulama. Osim Vilijana i nekadašnjeg napadača Partizana, Anderlehta i Njukasla, isključen je i trener Marko Silva.

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - Mitrović se našao u neočekivanom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading