MITAR OPET POVILENEO! Luda glava PRORADILA u zao čas: Srbin se vratio u BURNU PROŠLOST!

Autor:

Sport

20.03.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaradio je crveni karton koji bi mogao puno da ga košta, ali daleko od toga da mu je ovo prvi put.

MITAR OPET POVILENEO! Luda glava PRORADILA u zao čas: Srbin se vratio u BURNU PROŠLOST!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović ponovo je u centru pažnje.

Doveo je srpski reprezentativac Fulam u vođstvo protiv Mančester junajteda, delovalo je da može da odvede svoj klub u polufinale FA Kupa, a onda mu se desio prekid filma.

Povileneo je baš onako kako samo on zna, reagovao je na isključenje svog saigrača Vilijana, napao sudiju Krisa Kavana, te je i sam dobio crveni karton koji ga može odvojiti sa terena na čak deset utakmica. Mančester junajted na kraju je slavio sa 3:1, a Mitar je podsetio na onog starog Mitra, na kog su svi već davno zaboravili.

Sećate li se mlađih dana Aleksandra Mitrovića? Lude frizure, vruća glava i talenat koji je slutio da ostane neiskorišćen.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović u dresu Partizana

 

- Otac mi je rekao da bih bio kriminalac ili kik-bokser da nisam fudbaler. Možda bih radio nešto u čemu bih mogao da iskoristim svoj adrenalin. Možda nešto kao boks. Oduvek sam imao nenormalno energije. Bio sam problem svojim roditeljima, a sada sve to vidim u svom detetu. Lepo mi je govorila majka - rekao je u jednom intervjuu Mitrović.

Mitrović je već u Partizanu znao da napravi problem, pa je tako ostao upamćen incident sa Sašom Stamenkovićem koji je tada branio za Nefči. Dao je gol Mitar, pa je provocirao nekadašnjeg golmana Zvezde, a sukobili su se i kada je, tada napadač Partizana, dobio crveni karton.

Dečko verovatno ima neki problem u glavi. Ja sa njim nemam nikakav problem. Sve igrače i rukovodstvo Partizana sam dočekao kako dolikuje i mislim da niko ne može da mi uputi ružnu reč. Čestitam im na osvojenom bodu, a ako za njega moram da kažem nešto, onda je to samo jedna reč - "indijanac". Ništa više - govorio je Stamenković posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Saša Stamenković

 

Pre utakmice protiv istog rivala u Bakuu novinari su pokušali da isprovociraju Mitra tako što su ga pitali da li je nervozan, a on je imao spreman odgovor:

- Ne, nisam, malo mi je dosadno - rekao je Mitrović.

Znao je Mitar da se pojavi na okupljanju reprezentacije u provokativnoj majici na kojoj su se nalazile ženske grudi, a kasnije je dao objašnjenje i te situacije.

- Tek sam sleteo iz Belgije, žurio sam da se javim selektoru na vreme, obukao sam prvo što mi je palo podruku. Tek kasnije, kada su izašle fotografije i tekstovi u novinama, video sam šta sam obukao. Sada više pažnje posvetim takvim stvarima.

 

 

U to vreme igrao je za Anderleht, gde je pljunuo navijača Briža na derbiju, ali ušao i u verbalan sukob sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je u to vreme igrao za Pari Sen Žermen.

Tokom cele utakmice je bio veoma prepotentan i bezobrazan prema svim igračima Anderlehta! Faulirao me je i morao sam da ga na***im i u lice mu kažem sve što imam. Celu utakmicu mu je išao na k***c - otkrio je tada Mitrović.

U Engleskoj je takođe znao da napravi haos pa je na terenu ulazio u sukobe sa De Heom, igračima Vulverhemptona, ali i saigračima poput Kamare sa kojim je bio na ivici tuče prilikom jednog časa joge, ali i na samoj utakmici.

Uspeo je Mitar i na prijateljskom meču za Fulam u dresu Eštorila da uđe u žestoku raspravu sa protivnicima, ali je već neko vreme bio miran.

 

 

Sada je luda glava proradila u zao čas po Fulam jer Mitroviću preti velika suspenzija od čak deset utakmica. Ipak, sve ovo bi možda moglo da utiče pozitivno na njegove igre u reprezentaciji gde ga čekaju dueli protiv Litvanije i Crne Gore. Možda baš iz inata Mitrović zablista i bes pretvori u golove koji će "orlovima" doneti povoljan rezultat na predstojećim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading