JEZIV PRIZOR NA MESTU VELIKOG POŽARA U SREMČICI: Prozor stana koji je goreo potpuno izbijen, svuda je garež, u zgradi se oseća dim - ženi nije bilo spasa (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan je gotovo u potpunosti uništen tokom požara koji je izbio u Sremčici na drugom spratu zgrade.

JEZIV PRIZOR NA MESTU VELIKOG POŽARA U SREMČICI: Prozor stana koji je goreo potpuno izbijen, svuda je garež, u zgradi se oseća dim - ženi nije bilo spasa (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Požar u Sremčici

Starija žena (71) nastradala je u požaru koji je ranim jutrom, oko 6.40 časova, izbio u Sremčici. Vatra je zahvatila stan na drugom spratu zgrade u Ulici Sare Bernar. Požar je ugašen i dogašivanje je u toku, a na licu mesta, kako javljaju reporteri portala Republika.rs, jeziv je prizor.

Kako se može videti na fotografijama i snimcima, stan je gotovo u potpunosti uništen. Prozor je izbijen i od stakla ništa nije ostalo. Fasada zgrade, oko stana koji se zapalio, nagorela je. Požar je uništio i stan ispod ovog na drugom spratu.

Vatrogasci su brzo reagovali, ali nisu uspeli da spase život ženi. Sin koji je pokušavao da pomogne nesrećnoj starici je takođe povređen.

Kako se sumnja, prema saznanjima portala Republika.rs, požar je izbio jer je žena zaboravila nešto na ringli.

Stanari zgrade su odmah po izbijanju požara ekavuisani. Oko 15 osoba je moralo da napusti prostorije u kojima žive kako ne bi bili u opasnosti.

Sin žene (71) u Sremčici, koja je stradala jutros u požaru, hitno je hospitalizovan jer se nagutao dima i zadobio je opekotine glave dok je pokušavao da spasi majku.

Kako saznaje portal Republika.rs, muškarac je nakon zbrinjavanja pušten iz bolnice.

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin od stradale živi na četvrtom.

Prema rečima komšije Dalibora Gajića, stanara zgrade u Sremčici, koji je sa komšijom i sinom stradale žene razvaljivao vrata stana u kojem je izbio požar, sin je već bio u stanu kada su oni krenuli da razvale vrata.

- Pozvao me je komšija da razvalimo vrata. Tu je već bio i sin od starice koja je stradala. Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva, tri puta. kada je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da ga spasimo da spasimo njega - kaže Gajić za Telegraf i dodaje da od dima ženu nije ni video.

 

Prema njegovim rečima, pored ovog stana oštećen i stan ispod njega. Kako je električar, odmah je isključio struju.

Najviše je izgorelo na mestu gde je TA peć, ali je sin, kako se nezvanično saznaje, rekao da je on isključio peć jer je majka bila dementna, da se ne bi desilo tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading