BILA JE ČLAN "BOŽJE DECE", A ONDA JE POBEGLA I SVE ISPRIČALA O SEKTI: Sa tri godine je oduzeli majci, tada je postala NEVESTA, a onda su usledili INTIMNI ODNOSI!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pobegla, ispričala je šta se tamo stvarno dešavalo i na koji način su deca bila ugrožena.

BILA JE ČLAN "BOŽJE DECE", A ONDA JE POBEGLA I SVE ISPRIČALA O SEKTI: Sa tri godine je oduzeli majci, tada je postala NEVESTA, a onda su usledili INTIMNI ODNOSI!

Foto: Instagram/ serkelley

Serena Keli (40) bila je član sekte "Božja deca".  Nakon što je uspela da pobegne, sada deli svoju priču. Ovu organizaciju stvorio je David Berg i u jednom trenutku imala je baze po celom svetu, a promovisala je promiskuitet između članova i verovala je da deca postaju punoletna sa 12 godina. Kada se kaže naziv, svi pomisle da je reč o nekoj zajednici koja propagira porodične vrednosti, a zapravo bila je na glasu kao centar psihičkog i fizičkog zlostavljanja.

Serenu su tada odgajili stranci i čak joj dali kultno ime MarI Diar. Organizacija je napravila stripove o njenom detinjstvu, a ona je postala "slavna osoba". To ju je izlovalo od druge dece, ali ne i odraslih koji su učestvovali u masovnim orgijama i hodali pred njom nagi dok je bila samo dete.

- Rođena sam u kući Davida Berga, od početka me on odgajao, a kontrolisao je sve  i pre nego što sam se uopšte rodila. Ubrzo nakon što se moja majka preselila na njegovo imanje, bila je trudna sa mnom. Odlučio je da će dokumentovati moj život i pre nego što sam rođena. Napisali su publikacije u kojima su dokumentovali majčinu trudnoću i nazvao me Serena i Marl Diar, što je postalo moje kultno ime. U publikacijama, koje su prosleđene sledbenicima kulta, govorilo se o Sari i trudnoći. Postojalo je nešto što se zvalo "Život sa dedom" koje je bilo poput serije i pisali su priče o trudnoći moje majke i kako će me odgajati - priča ona i dodaje:

Foto: Instagram/ serkelley

Serena gleda u daljinu

- Druga pod nazivom "Lajflajns" dokumentovala je celo moje rođenje, tako da je David Berg na neki način isplanirao život pre mog rođenja.

Sa tri godine oduzeli su je od majke, a ona je postala jedna od vođa organizacije. "Božja deca" trebalo je da šire poruku duhovne revolucije i sreće, ali Serena tvrdi da je kult skrivao zlokobnu i uznemirujuću kulturu.

Intimni odnosi

Popularnost kulta ubrzo je porasla, a na vrhuncu je imao 13.000 članova u 130 zajednica širom sveta. Kamen temeljac "porodice" bio je intimni odnos. Žene su morale biti dostupne svakom muškarcu koji je želeo da ima polni odnos sa njima.

A onda je Berg izdao jednu od svojih doktrina - "Zakon ljubavi".

Foto: Instagram/ serkelley

Serena se slika

Navodi se da svako unutar kulta može imati polne odnose s bilo kim drugim, uključujući decu.

- Mislim da je najpoznatija priča iz mog ranog detinjstva s Bergom bila kad me majka dala njemu kao nevestu, pa me dovela nakon što sam napunila tri godine. On me poljubio u čelo i održao govor o tome kako ću zauvek biti njegova i da ćemo imati zajednicu. Stvari koje nemaju smisla za trogodišnjaka. Tada mi je dao prsten, a prsten je bio prilično veliki, pa je omotao traku oko trake kako bi bila dovoljno debela da mi stane na prst i rekao mi je da uvek nosim prsten i ne skidam traku dok ne porastem i sve dok ne bude taman. Prilično je bolesno što je mislio tako daleko u budućnost - objašnjava, a onda se priseća da je tada već bio "oženjen" sa više drugih tinejdžerki, ali ona je bila najmlađa.

Žene su unutar kulta uvek bile predmet seksa, a u početku se smatralo da su deca zabranjena. Ipak sa "Zakonom ljubavi" to se promenilo.

- U njegovoj kući mnogo su me zlostavljali. Sve vreme održavale su se orgije. Pilivam u bazenu, a na drugom kraju bile su orgije. Svuda oko mene bila je golotinja. Bili smo na Filipinima i žene bi hodale okolo nage ili u toplesu, a muškarci u boksericama.

Foto: Instagram/ serkelley

Serena pored reke

Berg je živeo u posebnoj kući, ali je dolazio na seanse i tada su ga zvali "deda". Njoj je najviše smetao njegov užasan miris, za šta je kasnije saznala da je to alkohol.

- Uglavnom bilo je ljubljenje i maženje u krevetu, veoma neprikladne stvari. Bilo je i druge djece, uključujući njegovu ćerku i unuku, moju stariju sestru, bilo je puno devojaka koje su bile podvrgnute ovome. Berg je verovao da bi trebalo da se pridržavamo biblijskih pravila, pa u Bibliji veruju da dete postaje odraslo sa 12 godina. On je doslovno rekao ako imaš 12 godina, onda si odrasla osoba i tada ćeš imati intimni odnos sa odraslima. Mi smo morale da imamo intimne odnose sa starijima.

Budući da je Serena u to vreme imala samo četiri godine, bila je pošteđena te grane zlostavljanja, ali je rekla da su je i dalje terali da učestvuje u neprikladnim striptiz tačkama za njega. 

- Berg je voleo da gleda devojčice kako se skidaju pred kamerama, kuće u kojima smo bili uvek su imale podrume i mračne sobe sa opremom za snimanje, a obukli bi nas ili u kostim balerine ili u havajski kostim sa cvećem, ali uvek ženstveno, a nama je rečeno da plešemo i skinemo odeću. Puste muziku i nateraju nas da plešemo. Naravno, sa tri ili četiri godine, nisam imala pojma šta se događa. Ponekad bih pratila šta drugi rade, a ponekad se uplašim pa sednem i plačem. Kada plačem tada bih bila kažnjena zbog toga. Bace me u mračnu sobu i ne daju mi hranu, a dobijem batine.

Karen Zerbi, starija članica kulta zamenila je Berga nakon njegove smrti i takođe je dala svog sina kultu. Berg je preminuo 1994. godine, ali je ona prešla na njegovo mesto.

Karen je imala sina koji nije nikada zaboravio šta mu je rađeno, zato je 2005. godine ušao u trag jednoj od negovateljlica, nasmrt je izboo nožem i nakon toga je sebi pucao u glavu, a pre nego što je to uradio poslao je pismo sa objašnjenjem, te su se tada mnoge tajne otkrile.

Sve se završilo kada su je poslali u Brazil, a Berg je ostao u Japanu. Pošto su svi znali za njen status u kultu bilo joj je teško da sklapa prijateljstva. Ljudi su polako odlazili, a onda je ona sa porodicom pobegla.

- Morali smo otići krišom. Moj tata, Nat, Dejzi i ja pobegli smo sa tatinom drugom ženom usred noći. Sećam se kako sam trčala kroz polje kukuruza uz grmljavinu i munje, držala sam tatu za ruku i trčala što sam brže mogla. Skrivali smo se u staroj kamenoj kući i morali da kuvamo lonac tople vode kako bismo se okupali. Kult je poslao ljude da nas pronađu. Sećam se čoveka koji je pokušavao da provali čekićem - rekla je ona u ispovesti za "Miror".

Berg je pre nego što je preminuo izdao upute o seksualnoj aktivnosti koji se moraju poštovati i posle njegove smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading