"ZANIMLJIVO JE ŠTO KEBA NE MOŽE, A JA MOGU DA PEVAM U HRVATSKOJ" Ljuba Aličić pozvan da nastupa u Zagrebu - sada se oglasio, pa PECNUO kolegu!

Autor:

Zabava

31.03.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić održače koncert u Zagrebu, iako su gradonačelnici Pule i Osijeka zabranili našim pevačima da tamo pevaju.

"ZANIMLJIVO JE ŠTO KEBA NE MOŽE, A JA MOGU DA PEVAM U HRVATSKOJ" Ljuba Aličić pozvan da nastupa u Zagrebu - sada se oglasio, pa PECNUO kolegu!

Foto: ATA, E/stoc

Agencija "Hiljadarka" organizirala je koncert na Zagrebačkom velesajmu, a kako se otkrilo, jedan od gostiju će biti i srpski pevač Ljuba Aličić.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, kralj narodne muzike nastupiće 3. juna u prestonici Hrvatske, iako su pod istom organizacijom pevači Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Zorana Mićanović i Duško Kuliš zabranjeni u Puli i Osijeku, kada su gradonačelnici tih gradova istakli da "takva muzika ne pripada tamošnjem podneblju, mentalitetu i duhu".

Republika

Foto: Youtube/HRT, ATA Images, Republika

Filip Zoričić zabranio nastupe Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe

Tragom ove informacije pozvali smo Ljubu Aličića koji je u razgovoru za Republiku priznao da je dobio poziv da nastupa u Hrvatskoj, te istakao da mu nije jasno zašto baš Kebi ne daju da tamo peva, a njega već nekoliko puta zovu.

- Tačno je da me je zvao jedan čovek iz Zagreba za nastup, ali nismo utanačili vreme kada je i gde. Očekujem da me uskoro opet kontaktira, pa ćemo videti. Pravo da vam kažem, ja ću da odem da pevam, što da ne. I njihovi pevači ovde nastupaju, pevaju i zarađuju decenijama unazad. Šta ima tu da se odvajamo? Ne znam što Kebi brane, tu su možda po sredi neke druge okolnosti. Nisam se time svakako bavio. Ako kažete da tamo portali pišu o tome, verovatno im je zanimljivo što ja mogu, a Keba ne... Nikome se nikad nisam zamerao, što da me ne pozovu? Nije prvi put - istakao je Ljuba za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Ljuba Aličić koncert u Hrvatskoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading