PLJUNUO PO SRPSKOJ MUZICI, PA POLIZAO: Licemerni gradonačelnik Pule zabranio naše pevače u Hrvatskoj, a sada uhvaćen kako se vesili uz "CAJKE"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.03.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je istakao da naša muzika koju izvode narodni pevači ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule, gradonačelnik Filip Zoričić sada pokušava da se licemerno opere.

PLJUNUO PO SRPSKOJ MUZICI, PA POLIZAO: Licemerni gradonačelnik Pule zabranio naše pevače u Hrvatskoj, a sada uhvaćen kako se vesili uz "CAJKE"! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule koji je zabranio koncert Duška Kuliša, Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, nalazi se, kako se može videti u video klipu koji je osvanuo na internetu, u jednom lokalu u Istri, a oko njega se mogu videti harmonikaši i čuti pesma "Iznad Tešnja", koju izvodi Halid Bešlić.

Podsećanja radi, Zoričić je nedavno kada je zabranio održavanje manifestacije na kojoj je trebalo da nastupaju naši pevači istakao da se to neće desiti "u njegovom gradu", jer takva muzika, kako on navodi, ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule.

- Ja sam to video na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razredni starešina detetu vlasnika i snimljeno je taman na našem ulasku u objekt - pravadao se Filip Zoričić, a na pitanje da li muzika koja se čuje pripada "muzici koja ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule" nije hteo da mnogo polemiše:

- Nikad se nisam bavio time ko šta sluša u privatnom prostoru. Ovo je privatni prostor i nemam tu šta kome da govorim - kaže Zoričić.

Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

- Pogrešno se ponavlja teza da zabranjujemo koncerte u Puli. Kao Grad nemamo takva ovlašćenja, ali imamo ovlašćenja i obavezu da promovišemo pojedina događanja kroz održavanje u prostorima koji su u vlasništvu Grada Pule - istakao je Zoričić sramno, piše Index.

Republika

Foto: printscreen/HRT

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading