ŠPANAC HVALI NOVAKA: Alkarasove reči ODZVANJAJU teniskim svetom!

Autor:

Sport

29.03.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta je ponovo u superlativima pričao o Novaku Đokoviću.

ŠPANAC HVALI NOVAKA: Alkarasove reči ODZVANJAJU teniskim svetom!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaras uspeo je da izbori plasman u četvrtfinale Mastersa u Majamiju, nakon što je savladao Amerikanca Tomija Pola sa 2:0.

Nakon duela, mladi igrač je bio na konferenciji za medije, gde je upitan šta misli o Novakovoj izjavi da je najbolji teniser sveta, kada se nalazi u najboljoj formi.

Alkaras kaže da je saglasan sa Novakom po pitanju te izjave.

- Igrao sam sa Novakom kada je bio na sto odsto. Rekao bih da je u Madridu prošle godine igrao veoma, veoma dobro. Bilo je baš tesno. I saglasan sam sa njim. Kada je na sto odsto, onda je verovatno jedan od ili najbolji teniser na svetu - rekao je Alkaras.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras je osvojio titulu u Indijan Velsu

Španca je posebno impresionirao nastup Novaka Đokovića u Australiji, gde je Srbin dominatno došao do novog grend slem trofeja.

- To što je on postigao je sjajno. Njegov nivo, na primer u Australiji, bio je neverovatan, to je bilo zaista na visokom nivou. Kao što sam rekao i ranije, želim da igram sa Novakom kada je na sto odsto i siguran sam da ću tada uživati. To je sve što mogu da kažem sada - zaključio je Alkaras.

"Karlitosa" u četvrtini finala očekuje duel sa još jednim Amerikancem, a rival ovoga puta će mu biti Tejlor Fric. Podsetimo, on mora da osvoji titulu ukoliko želi da i narednog ponedeljka bude prvi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading