SRBIJA U IŠČEKIVANJU: Đoković saznaje KLJUČNU informaciju iz Amerike!

Autor:

Sport

28.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga puta ništa ne zavisi od srpskog tenisera.

SRBIJA U IŠČEKIVANJU: Đoković saznaje KLJUČNU informaciju iz Amerike!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković

Masters u Majamiju polako ulazi u završnu fazu, a nakon nekoliko dana nadmetanja, stigli smo do osmine finala.

Novak Đoković, kao i većina Srbije, najviše obraća pažnju na mečeve Karlosa Alkarasa, u iščekivanju poraza Španca, koji bi Novaka vratio na mesto broj 1 na ATP listi. Ipak, pitanje je da li će se to dogoditi.

Prvi koji bi mogao mladom španskom igraču da stane na put je Tomi Pol, koji je savladao Alkarasa u jedinom međusobnom meču do sada. Ukoliko savlada Pola, "Karlitosa" među osam najboljih očekuje duel sa boljim iz duela u kome se sastaju Holger Rune i Tejlor Fric, dvojica odličnih igrača, koja nisu u baš vrhunskoj formi.

Ukoliko prođe dve naredne prepreke, među četvoricom najboljih ga verovatno čeka duel sa Andrejom Rubljovim ili Janikom Sinerom, kog je već savladao na putu do titule u Indijan Velsu.

Za kraj, ako sve prođe dobro za Španca, finale će verovatno doneti duel sa Danilom Medvedevim, ili eventualno Stefanosom Cicipasom, koji i dalje traži formu sa Australijan opena.

Kada se pogleda žreb za Alkarasa, jasno je da ga čeka težak put do odbrane titule i prvog mesta ATP liste. Ipak, Španac je trenutno, uz Medvedeva, u najboljoj formi, pa ne bi trebalo da čudi ako vidimo reprizu finala sa Mastersa u Indijan Velsu. Samo se ovaj put nadamo drugačijem ishodu, u suprotnom, Alkaras do daljnjeg ostaje na čelu ATP karavana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading