NIKAKO NIJE DOBRO: Đokoviću iz Amerike stigle IZUZETNO LOŠE vesti!

Autor:

Sport

26.03.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser će morati da nađe način da se izbori sa velikim problemom.

NIKAKO NIJE DOBRO: Đokoviću iz Amerike stigle IZUZETNO LOŠE vesti!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev se nalazio u neverovatnoj seriji rezultata ove godine, pošto je nakon poraza na Australijan openu, uspeo da stigne do titula na turnirima u Roterdamu, Dohi, ali i Dubaiju, gde je u polufinalu bio bolji i od Novaka Đokovića.

Nakon toga je usledio poraz u finalu Indijan Velsa sa od Karlosa Alkarasa sa 2:0, ali je Rus sada pokazao da je u Kaliforniji imao samo loš dan.

Naime, Medvedev je na otvaranju svog nastupa na Mastersu u Majamiju savladao Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa ubedljivih 2:0 (6:1, 6:2), čime je još jednom poslao poruku Novaku da će mu on, uz Alkarasa, biti glavni izazivač ove godine.

Baena se držao, uspeo je da osvoji svoj prvi servis gem, a da zatim dođe i do brejk lopte na servis Medvedeva, ali je to sve što je uspeo da uradi u prvom setu. U drugom je Rus odmah stigao do brejka, kasnije i do još jednog, pa je za samo 63 minuta obezbedio plasman u treće kolo, gde ga čeka duel sa Slovakom Aleksom Molčanom.

Tokom noći je odigrano još nekoliko duela, a najviše pažnje je privukao meč između Huberta Hurkača i Tanasija Kokinakisa, koji je poljski teniser rešio u svoju korist posle više od tri i po sata igre i čak tri taj brejka (6:7, 7:6, 7:6).. Hurkač će u šesnaestini finala igrati sa Francuzom Adrijanom Manarinom.

Do trijumfa je stigao i 12. nosilac Frensis Tijafo, koji je takođe posle velike borbe savladao Japanca Josukea Vatanukea sa 2:1 (6;7, 7:6, 6:4). Amerikanca u trećem kolu čeka okršaj sa Lorencom Sonegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading