ŠOKIRAO SVOJIM REČIMA: Medvedev izazvao BURU u teniskom svetu!

Autor:

Sport

16.03.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može protiv Novaka Đokovića, ali i protiv Rafaela Nadala.

ŠOKIRAO SVOJIM REČIMA: Medvedev izazvao BURU u teniskom svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao Alehandra Davidoviča Fokinu sa 2:0.

U narednoj rundi Medvedeva čeka Frensis Tijafo, koji je u prethodnoj rundi bio bolji od Kamerona Norija, takođe u dva seta.

Pred taj duel, Danil je imao jasnu poruku kada je u pitanju igra američkog tenisera.

- Igra odlično – oprezan je Danil.

Dodao je i da je u pitanju dobar igrač, koji prema njegovom mišljenju može da pobedi i Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Ekplozivan je igrač, kada ima dobar dan može da pobedi svakoga. Siguran sam da može da pobedi i Novaka i Rafu. Zapravo je jednom i savladao Nadala na US Openu, što je ogroman rezultat. Moraću da pokažem svoj najbolji tenis, kako bih imao šansu da savladam takvog protivnika.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev sa peharom turnira u Dohi

Istakao je i da ga povreda skočnog zgloba nije ometala na meču sa Špancem.

- Srećom nije mi to pravilo mnogo problema. Na zagrevanju pred meč sa Fokinom sam osetio bol, ali sam bio odlučan da igram, da pokušam. Uzeo sam lek protiv bolova, tako da je to verovatno pomoglo. Kako je meč napredovao, osećao sam se bolje.

Podsetimo, Medvedev je trenutno u seriji od 18 pobeda zaredom, a osvojio je titulu na tri prethodna turnira na kojima je igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading