ŠOK U INDIJAN VELSU: Povredio se Novakov najveći rival!

Autor:

Sport

14.03.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao mu je glave teren na koji se prethodnih dana žalio.

ŠOK U INDIJAN VELSU: Povredio se Novakov najveći rival!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev povredio se u meču osmine finala Mastersa u Indijan Velsu, koji igra protiv Aleksandra Zvereva.

Medvedev je trenutno teniser u najboljoj formi, osvojio je tri turnira uzastopno, a između ostalog je podigao pehar i u Dubaiju, gde je savladao i Novaka Đokovića u polufinalu.

Sada se Rus nalazi u Indijan Velsu, gde se već danima žali na stanje terena u Kaliforniji, a sada mu je taj isti teren došao glave. Naime, Medvedev je u jednom trenutku napravio špagu, a u toj situaciji je i izvrnuo skočni zglob.

Ležao je Rus minutima na terenu, u prvi mah je delovalo da samo preuveličava situaciju, ali je nakon pogledanog snimka bilo jasno da je u pitanju ozbiljna situacija. Ipak, nakon medicinskog tajm-auta je Medvedev odlučio da nastavi duel, i da proba da dođe do velikog preokreta, pošto je sa 7:6 izgubio prvi set od Aleksandra Zvereva.

Videćemo nakon duela da li se radi o ozbiljnijoj povredi, ali svakako da će ovo uticati na Danila, koji je trenutno delovao nezaustavljivo, a u prilog mu je išla i činjenica da Novaka Đokovića nema u Americi, jer nije uspeo da dobije izuzeće za ulazak u državu.

Ukoliko uspe da proekrene i savlada Sašu Zvereva, Medvedev će se u četvrtini finala sastati sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, koji je u dva seta bio bolji od Kristijana Garina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading