DUKOVSKI TORPEDOVAO VRŠČANE: Voja Gačić je spreman za nastavak šampionata - Pančevci protiv lidera brojali do šest!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2023

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je moglo da se uradi, urađeno je.

DUKOVSKI TORPEDOVAO VRŠČANE: Voja Gačić je spreman za nastavak šampionata - Pančevci protiv lidera brojali do šest!

Foto: FK Voja Gačić

Pripremni period je okončan i nakon punih pet meseci klubovi opštinskih rangova takmičenja krenuće u borbu za prvenstvene bodove.

 

Fudbaleri pančevačkog Voje Gačića u subotu 25. marta odigrali su svoj poslednji kontrolni susret pred nastavak šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo. Tokom prethodnog perioda klub iz grada na obalama Tamiša odigrao je veliki broj pripremnih mečeva, a ovoga puta odmerili su snagu sa jesenjim šampionom Opštinske lige Vršac-Bela Crkva, ekipom Banata iz Vršca.

Na igralištu sa veštačkom travom u Vršcu odigrana je odlična fudbalska predstava u kojoj su Pančevci dominirali i kako su nakon meča u klubu istakli, fudbaleri su na terenu prikazali sve ono što je dogovoreno u svlačionici i samim tim ubedljiva pobeda nije mogla da izostane.

Ekipa Voje Gačića je ostvarila trijumf rezultatom 6:0, a posebno se tokom susreta istakao Slavoljub Dukovski koji je zabeležio svoj prvi het-trik u dresu pančevačkog kluba.

- Prijateljska utakmica:

Banat (Vršac) - Voja Gačić (Pančevo) 0:6 (0:2)

Stadion: Igralište sa veštačkom travom u Vršcu

Strelci: Dukovski (3), Ćirić (2) i Okuka

FK Voja Gačić (Pančevo): Krčmar, Radenković, Ćirić, Stojmirov, Kotlajić, Babić, Okuka, Janaćković, Kosorić, Dukovski, Abi. Igrali su u drugom poluvremenu: Ostojić, Ivanov.

Foto: FK Voja Gačić

Prvi het-trik - Slavoljub Dukovski

 

Naon susreta iz redova pančevačke ekipe su istakli:

- Sve ono što smo se dogovorili, momci su ispoštovali i na kraju ubedljivo slavili. Ekipi Banata želimo mnogo uspeha u prolećnom delu prvenstva i da se plasiraju u viši rang. Čestitke mojim igračima na odličnoj igri i pobedi. Za razliku od jesenas, imamo mnogo bolji tim, a da li ćemo biti konkurentni favoritima za najviši plasman, ostaje da se vidi.

Kao što je već napomenuto, prolećni deo šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo startuje 2. aprila, a u premijernom susretu Voja Gačić gostuje u Samošu ekipi Pobede. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom pančevačke ekipe rezultatom 9:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading