DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE: Zavirite u unutrašnjost nove fudbalske lepotice! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još malo je ostalo do trenutka kada će velelepni sportski objekat zasijati u punom sjaju.

DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE: Zavirite u unutrašnjost nove fudbalske lepotice! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Srpska sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se na novoj fudbalskoj lepotici u Leskovcu odigrati prvi susret.

 

Svi u gradu podno planina Radan, Goljak i Pasjača nadaju se da će klub već naredne jeseni na novom sportskom objektu ugostiti i prvoligaške klubove, a da bi do toga i došlo ekipa GFK Dubočice u aktuelnoj sezoni mora na terenu obezbediti plasman u viši rang, a kako se trenutno situacija u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana odvija, Leskovac je sve bliži fudbalskoj renesansi.

Do sada je srpska javnost imala prilike da se upozna sa izgledom novog leskovačkog stadiona, a sada, zahvaljujući sportskim prijateljima sa  Instagram stranice "Stadioni i arene" imamo priliku da po prvi put zavirimo i u unutrašnjost stadiona.

Kada je reč o ovogodišnjim rezultatskim ostvarenjima GFK Dubočice, klub se trenutno nalazi na čelnoj poziciji Srpske lige Istok. Leskovčani imaju identičan bodovni učinak kao i veliki rival iz Pirota, ali i daleko bolji gol koeficijnt.

Fudbaleri Dubočice su u poslednjih pet mečeva zabeležili isto toliko pobeda, a gorčinu poraza nisu osetili u deset odigranih mečeva za bodove. Poslednji put leskovačka ekipa je pognute glave terena napustila 2. oktobra prethodne godine kada su na stadionu "Dragan Nikolić" u Pirotu poraženi od ljutog rivala Radničkog rezultatom 1:2.

U nedelju 26. marta GFK Dubočica gostuje u Knjaževcu ekipi Timočanina, a polako sve u Leskovcu i okolini hvata fudbalska groznica i sa velikim nestrpljenjem se iščekuje 22. april kada će biti odigran i veliki derbi između GFK Dubočice i pirotskog Radničkog. Očekivanja su da će taj susret biti odigran na novom stadionu koji će predstavljati ponos i Leskovca i kompletne Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading