PORAZ OD ZVEZDE ZA NAS JE IMAO DOBAR EFEKAT: Iskusni fudbaler otkrio tajnu uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa "Agropapuk Arene" ostvaruje sjajne rezultate u poslednje vreme.

PORAZ OD ZVEZDE ZA NAS JE IMAO DOBAR EFEKAT: Iskusni fudbaler otkrio tajnu uspeha!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog u aktuelnoj 2022/23 ostvaruju sjajne rezultate. Klub je tokom prethodne jeseni u okviru kup takmičenja načinio prvorazrednu senzaciju eliminisavši beogradski Partizan, da bi nedavno pružio dostojan otpor i aktuelnom osvajaču Duple krune, ekipi Crvene zvezde.

 

Uz navedeno, ekipa sa "Agropapuk Arene" je u prethodna dva prvenstvena duela u okviru Prve lige Srbije zabeležila dva "velika skalpa" savladavši vodeće timove ovog ranga takmičenja IMT (2:1) i pančevački Železničar (2:1) čime su ne samo oduševili srpsku fudbalsku javnost, već su i sebi otvorili put ka plasmanu u najviši rang srpskog klupskog fudbala.

Nakon susreta na terenu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu, štoper sremskomitrovačke ekipe je istakao:

- Pobeda protiv IMT-a mnogo nam je donela u smislu samopouzdanja, ali i poraz od Crvene zvezde za nas je imao dobar efekat, jer smo shvatili da možemo da pružimo otpor i najboljoj ekipi u Srbiji. Bili smo fizički i psihički spremni za Pančevce i preneli smo na teren sve što je šef tražio od nas. Odigrali smo disciplinovano i snažno i zasluženo pobedili. Darko Tešović doneo je neku novu energiju i to se vidi - izjavio je za "Sportski žurnal" Nemanja Spasojvić.

 

 

Već u ponedeljak 27. marta ekipa Radničkog na svom stadionu u Sremskoj Mitrovici dočekuje čajetinski Zlatibor i biće to lepa prilika da klub uveć bodovni saldo i nastavi borbu za plasman u baraž za popunu superligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading