INFRASTRUKTURA MORA DA ISPRATI REZULTATE: Nakon trijumfa nad Partizanom, Crvena zvezda uveliko radi na poboljšanju uslova na stadionu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.03.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarska 2023. godina sjajno je započeta.

INFRASTRUKTURA MORA DA ISPRATI REZULTATE: Nakon trijumfa nad Partizanom, Crvena zvezda uveliko radi na poboljšanju uslova na stadionu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša jesenji deo sezone u okviru Područne fudbalske lige Pančeva okončali su na dvanaestoj poziciji sa svega tri ostvarena trijumfa i 12 osvojenih bodova.

 

Činilo se da je pred crveno-belima teška borba za opstanak, ali dosadašnji prolećni rezultati ulivaju optimizam svima u klubu. Na samom startu, Crvena zvezda je na svom terenu u Pavlišu deklasirala Partizan iz Uljme rezultatom 5:0, da bi nakon minimalnog poraza 0:1 u Plandištu u duelu sa liderom Slogom, crveno-beli savladali i Karaš iz Jasenova rezultatom 3:0, čime je načinjen prodor ka sredini tabele.

I dok ekipa ostvaruje zapažena ostvarenja na terenu, klub je započeo i sa uređenjm stadiona kako bi i igrači, ali i navijači imali znatno bolje uslove u narednom periodu.

Klub je prvo ofarba ostative i konstrukcije mreža, a zatim se prešlo na farbanje spoljnih delova službenih prostorija na stadionu.

 

Kada je reč o utakmici 19. kola PFL Pančevo, crveno-beli će u nedelju 26. marta, na svom terenu dočekati ekipu Sloge iz Banatskog Novog Sela i svi u redovima Crvene zvezde nadaju se da novim uspehom klub može da učvrsti svoju poziciju i sredinjem delu tabele.

- PFL Pančevo, 19. kolo:

Crvena zvezda (Pavliš) - Sloga (Banatsko Novo Selo)

Stadion: "Milan Janjić", Pavliš

Datum: Nedelja, 26. mart

Početak: 16 časova

- Parovi 19. kola PFL Pančevo:

Karaš (Jasenovo) - Partizan (Gaj)

Sloga (Plandište) - Spartak 1911 (Debeljača)

Partizan (Uljma) - Budućnost (Alibunar)

BAK (Bela Crkva) - Potporanj (Potporanj)

Crvena zvezda (Plandište) - Sloga (Banatsko Novo Selo)

Dolina (Padina) - Dolovo (Dolovo)

Vulturul (Grebenac) - Glogonj (Glogonj)

Hajdučica (Hajdučica) - Unirea (Uzdin)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading