RADNIČKI ZAUSTAVIO LIDERA: Ekipa Darka Tešovića golom u poslednjim trenucima meča stigla do velikog preokreta!

Autor:

Sport

19.03.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dvojke u keca u Sremskoj Mitrovici!

RADNIČKI ZAUSTAVIO LIDERA: Ekipa Darka Tešovića golom u poslednjim trenucima meča stigla do velikog preokreta!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Jedan od nedeljnih duela 24. kola Prve lige Srbije igran je u Sremskoj Mitrovici gde je Radnički dočekao lidera na tabeli. U prvom susretu ova dva tima IMT je slavio na svom terenu rezutlatom 2:0.

Republika

Radnički je posle ispadanja iz kupa od Crvene zvezde, sav fokus prebacio na prvenstvo. Novoimenovani trener, Darko Tešović je imao kratak, ali izgleda dovoljan period da pripremi ekipu za duel sa liderom na tabeli.

Posle prvih 45 minuta igre u sudijskom zapisniku stojao je žuti karton iz trećeg minuta igraču domaćih, Lazaru Iviću, gol za goste koji je postignut u 28. minutu sa bele tačke.

IMT je golu Alena Stevanovića sa kreča otišao na odmor sa minimalnom prednošću.

U nastavku meča domaćin je uspeo da dođe do izjednačenja u 73. minutu preko mladog Nikole Ristovića.

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Slavlje gostujućih igrača posle pogotka

Kako je vreme odmicalo činilo se da će to biti i konačan rezultat susreta, ali da to ne bude tako pobrinuo se Krsta Đrođević u sudijskoj nadoknadi.

Uspeo je Đorđević po drugim put na meču ispred svoje ekipe da savlada golmana Kneževića za potpuni preokret i veliku pobedu Radničkog rezultatom 2:1.

Radnički (Sremska Mitrovica) - IMT 2:1 (0:1)

Radnički: Dragićević, Protić, Ivić, Ristović, Čarapić (od 56' V. Petrović), Ignjatović (od 69' Isailović), Đ. Petrović, Đorđević (od 90'+3' Gajić), Ilić (od 90'+3' Vujić), Grbović

IMT: Knežević, Savić, Vukić, Glišić, Vidić (od 46' Kodžić), Stevanović (od 76' Blagojević), Džinović, Ćosić (od 69' Lukić), Radočaj (od 87' Stamenić), Kljevčanin (od 84' Stefanović), Luković

Na premijeri novog trenera u prvenstvu Radnički je sa tri boda i uz poraz Jedinstva napredovao na tabeli i sada se nalazi na deobi pete pozicije sa 35 bodova, samo tri manje od plejof zone. IMT je i dalje na prvom mestu, i usled poraza Železničara prednost u odnosu na drugoplasiranog se nije smanjila.

U sledećem kolu koje se igra već za tri dana IMT dočekuje Mačvu, dok Radnički gostuje još jednoj ekipi iz samog vrha tabele, sastavu Železničara iz Pančeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading