KATARINA BILA U HRANITELJSKOJ PORODICI: Nenad i ona se zavoleli u srednjoj školi u Zrenjaninu! Njegova majka u šoku: Ne znam šta ću!

Autor:

Hronika

31.03.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina je pre četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva, o njoj sam brinula punih 15 godina, priča hraniteljka tragično nastradale devojke.

KATARINA BILA U HRANITELJSKOJ PORODICI: Nenad i ona se zavoleli u srednjoj školi u Zrenjaninu! Njegova majka u šoku: Ne znam šta ću!

Foto: Facebook

Nenad Bilić i Katarina Jovanović

Katarina J. (23) je do punoletstva živela u hraniteljskoj porodici, u Ruskom Selu kod Kikinde. U hraniteljsku porodicu smeštena je kad je imala samo tri godine. 

- Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je pre četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih 15 godina. Bila je dobro dete. Ovde je završila osnovnu školu, a u Ruskom Selu skoro svi su je poznavali. Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoleli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnela vest o tragediji. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe. Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Čula je i moja sestra, ali nije bila sigurna, pa nije htela da mi javi. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina - ispričala je hraniteljka tragično nastradale Katarine J za Kurir.

Katarina i njen suprug Nenad B. (25) iz Zrenjanina, pronađeni su mrtvi u dvorišnom stanu u Zrenjaninu. Ljudi iz njihovog okruženja potvrđuju da su se upoznali u srednjoj školi, a venčali 20. novembra prošle godine. Potom je Kaća, kako kažu oni koji su je dobro poznavali i zatrudnela.

NE ZNA ŠTA ĆE BITI

- Ovo je tragedija. Ne znam sad šta ću. Niko nam ništa ne govori kako se to desilo, pa možemo da nagađamo. Šta god da se desilo, to nam ih neće vratiti. Držim se zasad, a šta će posle biti, ne znam - kazala je Nenadova majka Ksenija, piše Kurir.

Nenad je bez oca ostao pre tri godine. Osim majke, imao je brata i mlađu sestru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading