MILICA PAVLOVIĆ POPILA KAZNU! Pevačica uhvaćena kako krši zakon u besnoj mašini, policija je odmah SANKCIONISALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin vozač je upalio sva četiri migavca, a onda je izašao iz auta i prekrio registarsku oznaku, kako ih policija ne bi kaznila.

MILICA PAVLOVIĆ POPILA KAZNU! Pevačica uhvaćena kako krši zakon u besnoj mašini, policija je odmah SANKCIONISALA! (VIDEO)

Foto: ATA Images, TV Pink

Ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je poznatu pevačicu Milicu Pavlović, ispred američke ambasade bez šminke i u opuštenom izdanju, gde je sa svojim muzičarima čekala radnu vizu za turneju "preko bare".

Milica se kasnije zajedno sa svojim vozačem zaputila ka gradu, a onda su svratili do jedne banke na Novom Beogradu, gde su automobil parkirali nasred ulice, na mestu gde parkiranje nije predviđeno.

Pevačicin vozač je upalio sva četiri migavca, a onda je izašao iz auta i prekrio registarsku oznaku, kako ih policija ne bi kaznila.

Međutim, policija je ipak uspela da očita podatke sa automobila preko nalepnice na šoferki. Nakon toga, Milica i njen vozač nastavili dalje i još jednom ponoviili istu nedozvoljenu radnju ispred jednog restorana u samom centru Beograda.

Milica je izašla iz automobila kako bi napravila snimak, dok je njen automobil ostao nepropisno parkiran.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading