AVIONU IZ SARAJEVA OTKAZALE KOČNICE! Incident na zagrebačkom aerodromu izazvao opštu paniku među ljudima, evo KAKAV je bio epilog!

Autor:

Svet

11.05.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nepotvrđenim informacijama, avionu je iscurilo hidraulično ulje.

AVIONU IZ SARAJEVA OTKAZALE KOČNICE! Incident na zagrebačkom aerodromu izazvao  opštu paniku među ljudima, evo KAKAV je bio epilog!

Foto: Tanjug/AP

Avion

Na međunarodnom aerodromu Franjo Tuđman u Zagrebu, teretnom avionu iz Sarajeva otkazale su kočnice prilikom sletanja na stazu gdje je udario u tzv. vozilo "Follow Me".

Teretni avion na letu RAC9001 iz Sarajeva za Zagreb sleteo je na stazu 04 zagrebačkog aerodroma u 19.00 sati po lokalnom vremenu te je istu napustio preko trase "C" i nastavio prema zapadnoj strani, tačnije parking pozicije W4.

Prema informacijama kojima raspolaže AvioRadar, avionu su otkazale kočnice te je udario vozilo "Follow Me" i zaustavio se ispred teretnog terminala aerodromske luke.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, avionu je iscurilo hidraulično ulje.

U avionskoj nezgodi nije bilo povređenih osoba, a nastala šteta nije poznata.

Radi se o avionu starom 34 godine koji održava redovnu "cargo" liniju između Zagreba i Sarajeva, prenosi Klix.ba.

Kako je za AvioRadar potvrdio glavni istražitelj avionskih nesreća Danko Petrin, događaj je prijavljen Agenciji za istraživanje nesreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading